Miért ilyen hülye a tisztelt utazóközöngés?
Ma a szokásos mávozásom során 4 kérdés merül fel bennem:
a, Miért kell a vonaton kódorogni 2 órát, ahelyett, hogy ülne a helyén?
b, Miért okvetlenül szükséges minden csomegmozgatásnál a másik ember képébe tolni a seggüket?
c, Miért kell a leszálló előtt birka módra sorban álni 20 percet?
d, húsvétkor meghülyül mindenki?
Szia!
Valóban jó kérdések...:)
a;:Lehet "pukizott" vagy ahol ülne ott más...
b;:(?)Ezt én sem szeretem
c;:Első legyél a buszon a felszálláskor ha tömegközlekedsz...
d;:Húsvétkor IS!
Azért ilyenek mert tudják hogy számukra semmi hátrányos következménnyel nem jár ha így csinálnak.
Láttam már olyat hogy egy részeg úgy ült le a vászon borítású vonatülésre hogy a nadrágján átlátszott hogy be volt csinálva és messziről szaga volt. Megmondtam neki hogy a saját ágyába szíveskedjék befeküdni. Mielőtt még neki állt volna feljebb, jött a kalauz és leszállította. Ennyi volt és még a jármű beszennyezéséért sem kellett büntetést fizetnie.
Én még nem ültem vonaton, de már el is ment a kedvem, hogy üljek valaha.
Nehéz lehet ilyen súlyos teherrel élni.
Azt viszont tudom a kínai sajtóból, hogy az újévi családlátogatások alkalmával 2mrd(kettő milliárd) utazás történt belföldön vasúttal oda-vissza.
Nem fogod elhinni, túlélték.Na jó, néhány embert leszúrtak, de csupán nevelési célzattal.
a) Lehet, hogy a büfékocsiba ment többször is (ha van a vonaton), esetleg sokan voltak és kettéazakadt társaság tagjaként mászkált a két banda között. De az is lehet, hogy túlmozgásos és nem bír a seggén ülni. Engedd el.
b) Ez valóban parasztság vagy mozgáskoordinációs zavar. Szólj neki.
c) Amíg nem zavarnak a hugyozásban (pontosabban a vécéig valo eljutásban), hagyd csak. Tudják hogy közelednek, de nem tudják, mennyire távol vannak még és félnek, hogy fent maradnak. Engedd el.
d) Tömegek utaznak ilyenkor. Nyilvánvalóan több ilyenkor a konfliktus.
a, mert van aki utál ennyit egyhelyben ülni, pl. én ha másfél óránál hosszabb a vonatút szinte biztos, hogy sétálok egyet ha mástnem a wc-ig csak hogy mozogjak.
b, passz, talán véletlen
c, én akkor szoktam odaállni korán ha már unom az ülést és kényelmetlen, jól esik már felállni
d, wtf?
"húsvétkor meghülyül mindenki?"
Nem csak húsvétkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!