Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Immobiliser:Szóval kérdezném...

Immobiliser:Szóval kérdezném a tisztelt fórumozókat, és klubtagokat, hogy segítsenek nekem hogy ahhoz hogy kiiktassak egy inditásgátlót, nem kell a motor vezérlő, vagy igen?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Előbb mutasd be az irataidat, mellyel igazolod, hogy a saját tulajdonú autód saját indításgátlójába akarsz belebuherálni.
2015. febr. 12. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Csak azért mondom, mert ha tiéd a kocsi, akkor rendeltetésszerűen ki tudod kapcsolni az indításgátlót a szerviz üzemmódba helyezéssel.
2015. febr. 12. 14:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem! De ez egy angol Renault Laguna,és azt nem tudom hogy kell.
2015. febr. 12. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Gyári beépített? Azt általában nem lehet.
2015. febr. 12. 15:09
 5/15 A kérdező kommentje:
ahhoz kéne a segítség hogy kiiktassak egy inditásgátlót,nem kell a motor vezérlő,vagy igen? Mert elrontottam a motorvezérlőt,igaz előtte sem működött az autó,de sajnos kitéptem az aljzattal eggyütt a csatlakozót. Már kiszereltem belőle,de biztos van valami lehetőség,hogy otthon meg tudnám csinálni.
2015. febr. 12. 15:10
 6/15 A kérdező kommentje:
És mi az a by pass? Láttam a you tube-on,hogy rádugja a srác és már jó is az autó! Nálam a hamutartó alatt van az aljzat,mint általában a legtöbb hasonló korú renault-on! Az valami immo kikerülő cucc lehet! Felvilágosítana valaki? Köszi!
2015. febr. 12. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:

A bypass jelentése áthidalás.

A Laguna motorvezérlőjéből kell letiltani az indításgátlót. Bár az elég egyszerűen működik: a központi zár vezérlő ad egy jelet nyitáskor és kb. 5 percre kiiktatja az immo-t, ha 5 percig nem adod rá a gyújtást, akkor bekapcsol az indításgátló.

A legtöbb ilyen autónál az infrás kulccsal szokott gond lenni, és ha nem kezeli a zárat, akkor nem old az immo se.

Kérdezd meg Gusztit, hogy hol üttette ki a motorvezérlőjét:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__645..

2015. febr. 12. 21:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Értem,de nekem nincs motorvezérlő az autóban,mert elrontottam véletlen.Szét akartam húzni a kábelt,és egyben kijött az aljzattal,tehát kiszakadt. Mert be akartam fújni kontakt spay-vel. A kulcs azóta is működik,mert most is nyitom,zárom az autót,csak éppen nem indul a motor.
2015. febr. 13. 01:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2015. febr. 13. 07:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi de ez nem az! Ennek más a csatlakozója is! A tipus ami kell nekem: Siemens sírius 32N A Rakok majd képet róla!
2015. febr. 13. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!