Tisztelt Kamionosok!?
sosem belföldeztem,személyautóról ültem nyergesre és irány külföld.
én egy év után éreztem azt hogy tudok manőverezni a kamionnal,eleinte még a szálkákat is kerültem a parkolóban :)
" nem parázik azon hogy mi van ha túlszalad rajta "-ilyeneken sosem paráztam,addig megyek amíg meg nem találom a céget.a gps tudja az utcát vagy ha nem akkor kérek koordinátát a vezénylőmtől.(hétfőn bolyongtam brüsszelben,nem bírtam megközelíteni a céget mert ki voltam tiltva,20 Km-be meg 45 percbe telt mire teljesen körbejártam a környéket:)
" Vagy egész úton nem azzal foglalkozik hogy a vezetési és pihenő idejét számolgatja hogy minden klappoljon és időben haza is érjen"-ez érdekes dolog,a belföldesekre jellemző probléma.én nem aggódtam a hazaérésen,ha nem fért bele akkor megálltam aludni és kész (már kisbusszal járok haza.)szerintem fogadd el hogy nem mindig érhetsz haza,idegeskedni teljesen felesleges.a kapkodás meg a sietség a legrosszabb,az csak hibákat szül.
"úgy kezdtem hogy bementem egy céghez jelentkezni fel is vettek"-amekkora sofőrhiány van nem is csodálom.engem még a wabereshez sem vettek fel friss jogsival,azt mondták szerezzek rutint.
ha sosem vezettél kamiont akkor négykézben kellett volna kezdened.
akkor hagyd el az utolsó számot a 2 koordinátánál.
én párizsban gyalogoltam pár éve,a mai napig emlékszek rá,Ivry volt a kerület neve :)szóval a gyaloglás hozzátartozik a szakmához.télen nem is keresgélek cégeket amíg meg nem virrad,inkább megvárom a 8 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!