Mért van hogy Szegeden a villamosvezetők minden előttük levő tárgynak nekimennek?
2 esetet is láttam. Egyértelmű volt hogy nem fér el és lassítás nélkül nekimennek. Az autóknak is nekimennek szándékosan. Csörömpöl és tolja neki, ahogy csak bírja.
De a villamosoktatásnál is csörömpöl a tanuló., ha kell, ha nem.
Nagyon szomorú. 😡
Érdekesen nézne ki ha 50nel közeledne a villamos a körforgalomhoz. 😊
Ott bizony számíthat járműre. De Mégegyszer leírom. Nem fékez, hanem gyorsít is szándékosan.
Szegeden is van olyan szakasz ahol csak sínen lehet menni autóval is, közös pályatest van.
Viszont kérdéssel válaszolnék a kérdésre...
Az M43-as utópályán a románok miért tolják el az előttük haladókat???
hát nem tudom, én idáig csak olyat tapasztaltam, amikor a nagyon bátor gyalogos már piroson átszaladt, mikor a villamos már elindult, például budapesti krt.
és igen...abban az esetben, ha van 30-40 ember a villamoson, és egy hülye miatt vészfékezni kell, akkor megsérülhet minden utas akár...az az egy hülye meg néz egyet, aztán sétál tovább...volt már ilyen is, jópárszor, hogy a nő elesett, és eltört a karja, csak azért, mert egy autó eléhajtott a villamosnak...ilyenkor a villamosvezetőnek mérlegelnie kell.
másik dolog, amit még gyakran látok, az a deák ferenc gimnázium utáni kereszteződés. na ott is szeretnek az autók "még átférek" módon közlekedni, és igen, ott is a villamosnak van elsőbbsége. vagy például amikor 2 autó bemegy oda, és a másik rálóg a sínre. fel kell mérni...ha nagy valószínűséggel az előttemlévőnek meg kell állni, nem megyek a seggébe...ugyanez van kerékpárút esetén is...csak a kreszt kéne tudni. ha nem tudsz megállás nélkül áthaladni, akkor ne állj rá a bicikliútra.
azért csörömpöl, hogy hátha majd észreveszi magát a parasztja, hogy nem kéne ott lennie...
Nagyon helyes. Mi a jó édes k**va anyját keres bármi is a villamossínen?
Itt BP-en a Fehérvári úton meg fél órát vár a vili, mert valami marha bontószökevényének a segge rálóg a sínre.
Arrébb tolni izomból, oszt kész. A rákos nagyanyjának áll oda.
A KRESZ legjobb módosítása lenne, ha villamossal/busszal (újabb típusokon előre szerelt ékkel persze) el lehetne tolni a parasztokat az útból. Közlekedési cégre és járművezetőre büntetlenül természetesen. :-D
Miután a Ganz ICS-ben keletkezik egy kis festékkopás, a BMW-ben meg néhányszázezer forintnyi kár, ez csak jó lenne:
- Az utas mehetne tovább fennakadás nélkül
- A villamos/busz vezetője nyugodtabb lenne, kisebb stressz
- A gazdag BMW-s köcsög meg pörgetné a GDP-t az állandó szervízre való költésével.
# 17/17 Időpont ma 07:28
Ezt értettem, de sosem jártam még Szegeden, így fogalmam sincs az ottani villamosvezetőkről. De meg akartam osztani forradalmi ötletem, hátha felfigyel rá valaki :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!