Utasként örülj, hogy a sofőrök ismerek az általuk járt helyeket, s mellesleg nem minden nap járják ugyanazokat az utcákat :-)
2015. máj. 24. 00:14
2/7 anonim válasza:
Erről szól a munka nem kívánság műsor, szerinted a tanár nem unja, hogy 30 évig ugyan azt a 7-es biológiát tartja a 7. osztálynak? :D Bár a buszos témán már én is gondolkodtam, hogy vajon élesben hány km-t tudna megtenni bekötött szemmel az a sofőr, aki pl. az én általam használt vonalon dolgozik 25 éve? :D És általában minden nap ugyan azon a vonalon jár. Bár lehet, hogy többen is, de ezen biztos. :D
2015. máj. 24. 02:32
3/7 anonim válasza:
Unják bizony, de nem unalmasabb meló ez, mint mondjuk ülj az irodában és minden nap ugyanazokat a papirokat, táblázatokat töltsd. Meg ezek minden mozgást, minden autót, stb ismernek azon az útvonalon, többet érnek sokszor mint egy jó nyomozó, sok érdekes dolgot láthatnak ha figyelnek.
2015. máj. 24. 09:22
4/7 anonim válasza:
A buszvezetőknek szerintem egy fokkal izgalmasabb, mindig lát ismerőst, tud beszélgetni, meg szabadabban irányítható a busz. A villamosvezető meg ül egy dobozban.
De ennyi erővel gyárban csinálni ugyanazt sem izgalmas, vagy irodában sem izgalmasabb, vagy akár pilóta és vonatvezetőként sem.
2015. máj. 24. 11:55
5/7 anonim válasza:
Szerintem pont hogy nekik nem unalmas,mert nincs két ugyanolyan nap forgalmilag,és nincsenek elzárva a külvilágtól.
Gondolj bele egy félhomályos,neonfényes kórházban,vagy iskolában dolgozni,vagy szalag mellett,esetleg ahogy írták is pékként éjjel a 100 milliomodik ugyanolyan kenyeret sütni ezer fokban,és még lehetne sorolni az unalmasnál unalmasabb munkákat.
2015. máj. 24. 16:03
6/7 anonim válasza:
talán a metróvezetők unhatják főleg a 2-3-on
pl naponta 10-15x KÖKI-Újpest táv.
2015. máj. 24. 19:16
7/7 anonim válasza:
Párom apja helyijaratos buszsofor egy nagyvárosban. Imád vezetni ezért szereti a munkáját. Mindig azt mondja hogy a városi közlekedés mindig tartogat kihívást, izgalmakat, és minden nap más. Azt szereti benne hogy nem minden nap ugyanazokkal az emberekkel van együtt mint mondjuk egy irodában. Persze mikor zsinórban 6 napot megy egymás után akkor már kicsit elege van, de 2 nap után már ismét menni akar. Van még több mint 10 éve nyugdijig, de eszében sincs munkahelyet váltani.Boldog lennék ha én is ilyen elégedett lennék a munkahelyemmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!