Tényleg így van? Azt hallottam egy ismerősömtől hogy bkv-n (kivéve metró) ha nem veszek jegyet nem büntet meg az ellenőr csak megkér h a következő leszállónál szálljak le, vagy ha folytatni akarom az utazást ki kell fizetnem e büntetést.
14.07 nem kell ellenőrnek lennem ahhoz, hogy úgy gondoljam amiért nem fizetek azt nincs jogom sem használni, sem megenni stb. A vadiúj buszokon amik hibátlanok, azokon lyukasztasz??? Az új villamosokon is? Csak mert arra vered magad, hogy nem kapsz a pénzedért semmit. Ha meg nem kapsz semmit, akkor a semmiért szállsz fel rá?
Aki bliccel ugyanúgy lop, mint aki nagyban lop 100 milliót a BKV-nál... nincs különbség. Amúgy meg a sok kis tolvaj ugyanúgy elfogadná, meg ellopná a 30 meg 100 milliókat ha ott lenne!!!! Az ország vezetősége mindig tükrözi az ország lakosságát magát... Ha mindenki tisztességes lenne, és lincselés lenne még egy kiflilopásból is, tudod hol lenne itt 100 milliós lopkodás??? Reszketnének, hogy rájuk gyújtják a házat. De nálunk nem ez van, a whisky-s meg a Farkas peti a faszagyerek... a bűnöző a példakép.
volt ilyen kérdés, hogy ha találnál egy pénztárcát 300.000 Ft-al benne iratokkal, mellette iratokkal ,tehát név és cím, és hogy vissza juttatnák e a pénzt a jogos tulajnak.
a válaszok kb 80%-a arról szólt, hogy eltenné a pénzt, meg vigyázzon jobban, blabla... gusztustalanok az emberek.
én momentán sehol sem lyukasztok, mert gépkocsiba ülök. de!
A vadiúj buszokon amik hibátlanok, azokon lyukasztasz??? *** ilyet még nem láttam, ez vmi scifi volt a tvben?
Aki bliccel ugyanúgy lop, mint aki nagyban lop 100 milliót a BKV-nál...//// khm...aki eltapos egy virágot, gyilkosságért életfogytiglan???? naaaaaa. **** Nálam momentán a whiskys nem példakép, de nem is hülye, lehet több diplomája van már mint neked. hangsúlyozom csak lehet, téged nem ismerlek.
És azért egy vmiben egyezzünk meg!! Te mond azt nekem, h. nem sok 320 ft 1 jegyért? ha azt mondod nem, kiugrok az ablakon, és magammal rántok valakit. Máshol ez 100ft. tudom az nem Mo. de akkor is.......
Nekem egy hétig kellett BKV-znom a múlt héten, amúgy én is kocsiban ülök én is. Nem tudom te hol laksz, de gondolom az új villamosokról hallottál már BP-en... Nos azok szépek, semmi bajuk. A buszok amiken ültem, 50-60%-ban vadi újak voltak, automata mondja folyamatosan, hogy milyen megálló jön, az ajtókkal szemben mindig kiírja egy digitális kijelző, hogy milyen megálló jön, mire lehet átszállni, mik az utána lévő megállók stb. Ezek vadi új buszok. Nekem ne mondja senki, hogy a sz@r öregen nem lyukaszt, mert az sz@r... az ilyen az új buszon se lyukaszt!
Hagyjál már a demagóg hülyeségeddel, hogy virág, meg gyilkosság... nem fizetsz és közben használsz valamit... kész, ennyi!!!! Lopnak a BKV-nál??? Aha... vajon hány ember lop-csal áfát, adót ebben az országban??? Hagyjuk már ezt... bemegyek a közértbe és közlöm, hogy ti tuti csaltok áfát, tuti nincs bejelentve senki, így aztán én sem fizetek!!! Ez hova vezet könyörgöm? Mindenki nagyon tudja mondani, hogy kinek mi lenne a dolga, közben meg a 90% napi szinten hazudik, becsap, átver embereket. Főleg persze saját magát. Az ítélkezést először önmagunknál kéne kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!