Milyen joga van egy buszsofőrnek?
Na szóval. A történet a következő:
Buszon(Iskola) leghátul ültünk, előttünk egy másik diák.
Az az ülés, ami előttünk volt el volt törve(a hátoldaláról a fekete tok le volt tépve.). A buszsöfőr hátra jött(Én a törött ülés vállát fogtam.). Erre rákezd rám, meg a mellettem ülő emberkére veszekedni, hogy a ,,jó kva anyátokat, mégis mi a francot műveltetek??''. Azt kérte írjuk le mind3-ónknak a nevét(aki magán a törött hátú ülésen ült, annak is.). Nem nagyon akartunk engedelmeskedni, ezért mondtuk neki, hogy hát nem mi törtük le, mert az ott volt. Kiabálva mondta, hogy most rögtön adjuk a nevünket a papíron, meg, hogy ne hazudjunk. Mikor elég ideges lett csapott egyet a mellettem ülő embernek(konkrétan felpofozta), majd leszállított bennünket a buszról. Ehhez volt joga? Most mi voltunk a hibásak azért, mert hozzártünk az üléshez, amit egyébként nem törtünk le, csak ránkfogott?
1. Azonnal szólni a felettesének.
2. Látlelet és rendőrségi feljelentés.
Ezek megvoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!