Van joga ehez egy buszsofőrnek?
Figyelt kérdés
szálltam fel a buszra, időben ott voltam a megállóban, még volt vagy 5 perc az indulásig és amikor felszálltam elkezdett velem ordítozni, hogy miért nem tudok előbb jönni elvette a diákom a pénztárcámból mert hogy azt neki meg kell néznie hátul és vagy 5 percig nézegette hogy jó e és közbe ott beszélte h miért nem készítettem elő mert hogy ez neki így idő utána még ordított majd nagy kegyesen megengedte h leüljek...2013. márc. 2. 14:43
1/16 anonim válasza:
Nincs joga hozzá. Rendszám alapján jelentsd be az társaságnak, akik a járatot üzemeltetik. Gyanítom, hogy nem ez volt az első esete, hogy bunkóskodott.
2/16 A kérdező kommentje:
a buszjegyről le tudom valahonnan olvasni? vagy valahogy.. mert már berátnőmmel is csinálta ezt... és hol tudom bejelenteni? :) (am köszi ment a zöld)
2013. márc. 2. 14:53
3/16 anonim válasza:
joga nincs, és a bunkózás sem mentség, de a többi az csak arra jó, hogyha esetleg nem nézi meg, hogy érvényes-e a diákod, vagy hogy ott van-e, az ellenőr nem fogja elnézni, és nem csak téged büntet meg, hanem a sofőrt is kap egy kisebb levonást a fizetéséből, szóval saját felelőssége is. az meg utasként engem is szokott zavarni(persze ha sorban állok), hogy az előttem lévő még a pénztárcáját sem készíti elő, pedig ugyanazon az útvonalon jár rendszeresen(tehát még a körülbelüli jegyárat is tudhatná).
4/16 A kérdező kommentje:
a pénz ki volt készítve és a táskámban külön zsebben volt a diákom szóval gyorsan elő szedtem ezért nem értem mi volt a baja am meg ugyan ezt a mögöttem felszálló kb 2 utassal is eljátszotta
2013. márc. 2. 15:03
5/16 anonim válasza:
Ha nem tudod a rendszámát akkor mondd meg nyugodtan hogy azon a napon azon a buszjáraton idióta volt a sofőr.
Amúgy nem teheti ezt meg, úgyhogy jogos a felháborodásod.
Én is találkoztam már ilyen hasonló sofőrrel, és percekig a bérletem vizsgálta mert egy utas éppen a jegyét kérte amikor mögötte próbáltam elmenni úgy hogy látható helyen felmutattam a bérletet, és egyébként el lehet így menni ha bérlete van valakinek mert olyankor 2 ajtót nyit kii és bal oldalon a bérletesek szállhatnak fel. Majdnem le szállított a buszról mert azt hitte hogy csalok és azért bunkóskodott, és érdekes módon előttem nem egy bérletes ment el ugyanígy, és még is velem szórakozott.
Vannak ilyen hülye sofőrök.
6/16 A kérdező kommentje:
és ezt hol tudom? az állomáson ahol a jegyeket is adják vagy hol? :) am köszi
2013. márc. 2. 15:24
7/16 anonim válasza:
hát igen, a bunkózása semmiképp sem jogos és igen vagy a buszállomáson, vagy a volántársaság központjában, honlapjukon biztos kinn van.
8/16 anonim válasza:
Kamuzol öcsi! A buszsofőrök sosem viselkednek így. Biztos vertek a suliban vagy elhagyott a ratyi embered aznap és kitaláltad ezt a full kamu szöveget. (egy busz sofőr)
9/16 A kérdező kommentje:
igen drága utolsó válaszoló lehet h mások szeretnek ilyenekkel szórakozni de csak hogy megnyugodj ez tényleg megtörtént velem ha nem hiszed el az a te bajod és csak még mielőtt engem szólnál le, hogy biztos bolond vagyok semmi bajom nem volt ma, sőtt... szóval még mielőtt hülyeséget írsz gondold lécci végig, hogy nem mindenki kamuzik ;)
2013. márc. 3. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!