Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van joga ehez egy buszsofőrnek?

Van joga ehez egy buszsofőrnek?

Figyelt kérdés
szálltam fel a buszra, időben ott voltam a megállóban, még volt vagy 5 perc az indulásig és amikor felszálltam elkezdett velem ordítozni, hogy miért nem tudok előbb jönni elvette a diákom a pénztárcámból mert hogy azt neki meg kell néznie hátul és vagy 5 percig nézegette hogy jó e és közbe ott beszélte h miért nem készítettem elő mert hogy ez neki így idő utána még ordított majd nagy kegyesen megengedte h leüljek...

2013. márc. 2. 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs joga hozzá. Rendszám alapján jelentsd be az társaságnak, akik a járatot üzemeltetik. Gyanítom, hogy nem ez volt az első esete, hogy bunkóskodott.
2013. márc. 2. 14:51
 2/16 A kérdező kommentje:
a buszjegyről le tudom valahonnan olvasni? vagy valahogy.. mert már berátnőmmel is csinálta ezt... és hol tudom bejelenteni? :) (am köszi ment a zöld)
2013. márc. 2. 14:53
 3/16 anonim ***** válasza:
joga nincs, és a bunkózás sem mentség, de a többi az csak arra jó, hogyha esetleg nem nézi meg, hogy érvényes-e a diákod, vagy hogy ott van-e, az ellenőr nem fogja elnézni, és nem csak téged büntet meg, hanem a sofőrt is kap egy kisebb levonást a fizetéséből, szóval saját felelőssége is. az meg utasként engem is szokott zavarni(persze ha sorban állok), hogy az előttem lévő még a pénztárcáját sem készíti elő, pedig ugyanazon az útvonalon jár rendszeresen(tehát még a körülbelüli jegyárat is tudhatná).
2013. márc. 2. 14:59
 4/16 A kérdező kommentje:
a pénz ki volt készítve és a táskámban külön zsebben volt a diákom szóval gyorsan elő szedtem ezért nem értem mi volt a baja am meg ugyan ezt a mögöttem felszálló kb 2 utassal is eljátszotta
2013. márc. 2. 15:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod a rendszámát akkor mondd meg nyugodtan hogy azon a napon azon a buszjáraton idióta volt a sofőr.

Amúgy nem teheti ezt meg, úgyhogy jogos a felháborodásod.

Én is találkoztam már ilyen hasonló sofőrrel, és percekig a bérletem vizsgálta mert egy utas éppen a jegyét kérte amikor mögötte próbáltam elmenni úgy hogy látható helyen felmutattam a bérletet, és egyébként el lehet így menni ha bérlete van valakinek mert olyankor 2 ajtót nyit kii és bal oldalon a bérletesek szállhatnak fel. Majdnem le szállított a buszról mert azt hitte hogy csalok és azért bunkóskodott, és érdekes módon előttem nem egy bérletes ment el ugyanígy, és még is velem szórakozott.

Vannak ilyen hülye sofőrök.

2013. márc. 2. 15:12
 6/16 A kérdező kommentje:
és ezt hol tudom? az állomáson ahol a jegyeket is adják vagy hol? :) am köszi
2013. márc. 2. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, a bunkózása semmiképp sem jogos és igen vagy a buszállomáson, vagy a volántársaság központjában, honlapjukon biztos kinn van.
2013. márc. 2. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Kamuzol öcsi! A buszsofőrök sosem viselkednek így. Biztos vertek a suliban vagy elhagyott a ratyi embered aznap és kitaláltad ezt a full kamu szöveget. (egy busz sofőr)
2013. márc. 2. 21:42
 9/16 A kérdező kommentje:
igen drága utolsó válaszoló lehet h mások szeretnek ilyenekkel szórakozni de csak hogy megnyugodj ez tényleg megtörtént velem ha nem hiszed el az a te bajod és csak még mielőtt engem szólnál le, hogy biztos bolond vagyok semmi bajom nem volt ma, sőtt... szóval még mielőtt hülyeséget írsz gondold lécci végig, hogy nem mindenki kamuzik ;)
2013. márc. 3. 00:11
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Te kamuzol.
2013. márc. 3. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!