Volánnál vagy a BKV-nál jobb buszsofőrnek lenni?
A jobb az nálad mit takar?
Amugy sztem mindenhol szar lehet buszsofornek lenni...
BKV -sok az autó, lassab tempó
Volán- szerintem nehezebb mert pl országúton, sötét + köd, alapból talán gyorsabban is mész mint városban ott is van aki úgy előz hogy alig fér be
Hát. Volánnál nagyon hosszú utak vannak, viszont városon kivül, így nincs nagy forgalom, nincsen annyi idióta autós. Illetve utas.
BKV-nál az utak rövidek, viszont nagy a forgalom és vannak idióta autósok. Illetve az ember is sokkal több, így az idegesítőek is. De buszsofőrnek szerintem is mindenütt szar lenni. Magyarországon meg alapból nem lennék a lóf@sz fizetés miatt.
Te vagy a 49-es éves ember?
Mert ha igen, akkor ne itt, szegd a kedvedet, hogy nem mész el buszvezetőnek. Tapasztald meg, mert van aki szereti a melóját, van aki meg nem.
Egy a kár: nincs az utat pásztázó kamera a buszon, ami időpont mellé, GPS adatot is rögzít, így a bunkó autósokat meg is bünteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!