Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy buszsofőrnek jelezhetem h...

Egy buszsofőrnek jelezhetem h várja meg a másik buszt reggelente amivel be érek mert útcsinálás végett késünk egy két percet?

Figyelt kérdés

2014. nov. 23. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Jelezheted. De nem fog megvárni. az utasok se örülnének
2014. nov. 23. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
azon a településen ahol át kell szállnom én vagyok az egyetlen utas aki fel szál ..
2014. nov. 23. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Alapból nincs olyan hogy váróbusz, sőt jelezheted de úgysem fog várni rád, meg amúgy is ezzel számolni kell hogy késhetsz. Ha késel menj másik busszal vagy menj korábbi járattal, jelezd a társaságnál a bánatod de nem fognak vele foglalkozni ez van oldd meg másképp. Ha munkába igyekszel jelezd a munkahelyeden hogy késel evégett és ennyi, de nem hiszem hogy érdekelné őket, menj korábbi járattal és nem lesz gond.

Egy buszsofőr sem fog hozzád alkalmazkodni, meg nekik megvan adva a menetidő amit tartaniuk kell, neked kell alkalmazkodnod ő hozzájuk.

2014. nov. 23. 17:33
 4/8 szántóvető ***** válasza:
100%
jelezheted.ha jól értem akkor késik a busz amiről átszállsz a másikra.de ha a sofőrnek jelzed az kevés,a busztársaságnál kell reklomálni ill. fehívni a figyelmet a problémára.
2014. nov. 23. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Próbál megkérni, hátha ember a buszsofőr.
2014. nov. 23. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Buszsofőrnek jelezheted, csak nem biztos hogy megvárja, meg nem biztos hogy következő nap is ő lesz.

Inkább a volántársaságnak jelezném a problémám.

2014. nov. 23. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak a buszsofőrnek jelezd, hanem az üzemeltető cégnek is.

Minden cégnek van csatlakozási jegyzéke, ami feltünteti, melyik járat, hol, melyik járatra és maximum mennyi ideig kell, hogy várjon. Sajnos csak kevés cég teszi ezt nyilvánossá, de ha el tudod érni, hogy ebbe belekerüljön a csatlakozásod, akkor ez minden buszvezetőre nézve kötelező lesz.

Ha az üzemeltető cég nem veszi figyelembe a kérésedet, jelezd a problémádat a saját önkormányzati képviselőd felé.

2014. nov. 23. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
Ha csaj vagy és leszopod megvár
2014. nov. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!