Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan fizessem be a buszos...

Hogyan fizessem be a buszos bírságot?

Figyelt kérdés

Megbüntetett egy szemétláda ellenőr. :)

Összekevertem a városi buszbérletemet a távolságival. És távolsági buszon büntettek meg. Jogos ha azt nézzük de ott átnézegette, hogy minden egyes hónapban ott voltak a korábbi városi/távolsági buszbérleteim... Most meg nem.

4000re büntetett ha aznap avyg másnap ?? befizetem ha nem akkor 8000.

Az egyik kérdésem az lenne hogy hány napig fizethetem be pontosan a 4000? 30 nap?

Kaptam csekket is, de mérgembe kidobtam a csekkes papírt honnan kérhetem le az adatokat ahova elküldhetem a semmirekellők pénzét?

Nem akarok bemenni irodába mert félek hogy leköpném őket.

Köszi a válaszokat:)

2015. nov. 19. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Szeretem az ilyet, amikor valaki balf**z és kétszer annyira agresszívan áll a dologhoz. Ha köpni akarsz akkor köpj fel és állj alá.
2015. nov. 20. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:

@10

Jah, mert szerinted most nem kell nézegetnie a sofőrnek a felszállók bérletét? :D Ez az egész úgy baromság különben, ahogy van. A buszokra is kalauzok kellenének, megelőzve mind azt, hogy a járművezető idegei tropára menjenek, mind azt, hogy az utasok elnézzék a jegyet/bérletet. Tudtommal régen így volt, és ha ez valóban igaz, akkor nem tudom, miért kellett megszüntetni azt a rendszert.

2015. nov. 20. 14:09
 13/18 anonim ***** válasza:
jó, ez igaz. csak most mondtam egy példát, hogy lehetne akár csak a sofőrt is büntetni, ha már ilyen szemét ez az ellenőr, hogy utasokat zaklat meg büntetget.
2015. nov. 20. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Na jó, mondjuk a sofőr arról nem tehet, amikor valaki megveszi a jegyet Mezőkövesdig, aztán elmegy Egerig, akár mert elaludt, akár direkt csinálta. Ember legyen a talpán, aki fejben tartja, hova hány jegyet adott el (mert ha csak egyet ad el Mucsajröcsögéig és senki nem száll le ott, az feltűnő, de ilyen ritkán van...)
2015. nov. 20. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:

1 te vagy a hiaás ,mincs okod a felháborodásra.

2 nem az ő 8ezer forinja.

3 neki ez a dolga,ezért kapja a fízetését.

4 másnap beviszed megmutatni ,h igen is van bérleted,akkor kb 1300ft-al meguszod. Ha nem ,minnél tovább húzod ,annál többet kell befízetni. Mindenhogy behajtják rajtad.

5 ha kidobtad a csekket,be kellesz menni és ott rendezni a dolgot.

Ha semmi esetre se akarsz bemenni," mert leköpnéd " őket,akkor ne fízesd be, és nyugi küldik a következő csekket.

:)

2015. nov. 20. 23:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Utolsó. Elhiszem hogy válaszolni akartál, de nem tudtál.

Olvasd el még egyszer a szöveget és a összes választ.

Ha elolvasnád figyelmesen írtam hogy nem volt bérletem. A büntetés jogos mert nyilvánvalóan NEM VOLT MEG AZ A BÉRLETEM. Azt is leírtam hogy nem kell komolyan venni amiket írok, mert ha te azt mondod hogy B....szd meg, te lennél az első aki meglepődne ha épp megb..szná az adott dolgot.

És hogy okítsam a társaságot. BÜNTETIK A BUSZSOFŐRÖKET. Egy fiatal buszsofőr volt akivel ismerjük egymást és jó röhögött azon hogy megbüntettek de mikor ott helybe kértem tőle bérletet hogy veszek hogy ne forduljon elő ez még egyszer azt mondta hogy nem tud adni, mert megbüntetik ilyenkor!

A másik. távolsági buszokon nem tudom máshol hogy van de itt ELLENŐRZI A BUSZSOFŐR A BÉRLETEKET. Az első ajtón engedi felszállni az utasokat és egyenként felengedni őket. Ha valaki hátsó ajtón akar leszállni megvárja mig mindenki felszáll az első ajtón és utána engedi le.

Na szevasztok nem írok többet amit akartam megtudtam :)

2015. nov. 25. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nálunk Sopronba így működik én csak ezt írtam le. Buszvezető vagyok a párom meg ellenőr.
2015. nov. 25. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha valaki hátsó ajtón akar leszállni megvárja mig mindenki felszáll az első ajtón és utána engedi le."

Ezt nem teljesen értem.

2015. nov. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!