Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tud tenni ellenem a DAKK,...

Mit tud tenni ellenem a DAKK, ha kaptam egy bírságot, de nem fizetem be. Tudom h a 8ezer után jön a 12, de ha ezt sem fizetem be akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiadják behajtónak. Ők behajtják rajtad, nyugi.
2015. okt. 20. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség, de olyat nem lehet hogy "leülöm" börtönben, fegyházban, vagy rendőrségen?
2015. okt. 20. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:
És ez akkor is hat, kiskorú vagyok, és lényegében semmi magántulajdonom nincs, azaz a szüleimen is behajthatják?
2015. okt. 20. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kiskorú vagy, nem ülheted le, a szüleiden hajtják be.
2015. okt. 20. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy sem ülhetnéd le, nem egy hatóság felé tattozol, hanem egy gazdasági társaság felé, amiért ráutaló magatartással (felszálltál a buszra) szerződést kötöttél velük, de nem tartottad be a szerződést (nem volt megfelelő jegyed). A szerződésbe pedig - amit a honlapjukon megtalálsz - beleírták, hogy ilyenkor 8000 Ft pótdíjat kell fizetned. És ha odakerül az ügy (nem fog, a behajtóktól megijedsz úgyis), a bíróság ez alapján kimomdja, hogy tényleg tartozol a DAKK-nak, csak ugye időközben kamatok is rakódtak rá, mef egy csomó eljárási költség. Mindez pedig inkasszóval vagy tulajdonod (szüleid tulajdona) eláeverezésével is behajthatóvá válik.

Megéri?

2015. okt. 20. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm gyermekotthonban nevelkedett. Kicsi korában megbüntették a BKV-n, de nem törődött vele. Felnőtt korában kellett befizetnie az óriásira nőtt összeget. Szerintem fizesd be a 8 ezret inkább.
2015. okt. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!