Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Benneteket nem idegesítenek a...

Benneteket nem idegesítenek a metró mozgólépcsőn siető, előző emberek?

Figyelt kérdés
Miért nem tudja mindenki kivárni a sorát? Mit nyer azzal a 10-15 másodperccel?

2015. okt. 22. 18:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%
#20 írásod alapján inkább te vagy szánalmas :)
2015. okt. 26. 20:14
 22/29 anonim ***** válasza:

# 20:

Most figyelj - a 4-6 Villamosnál HIÁBA 2 perc, de van akinek ez sokat jelent. Itt vannak az állomásai és az is, hogy mikre lehet átszállni:

[link]

[link]

Ezek után, ne csodálkozz, hogy valaki sietni mer a villamoshoz (nem hiába, pont a Nagykörúti villamosok, a legforgalmasabbak - az utasok java része, átszállásra használja).

2015. okt. 26. 22:10
 23/29 A kérdező kommentje:

Hová tűnt a mozgólépcsőn gyalogló szőke?

Úgy látszik valakinél nagyon betalált ha egyből moderáltatta...

2015. okt. 26. 23:07
 24/29 anonim ***** válasza:
Meg az a másik fele, hogy lehet, hogy a négyeshatos gyakran jár, de nem biztos, hogy csak azt kell elérnie.
2015. okt. 27. 10:21
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
21-22: Magatokra ismertetek? Van ez így...
2015. okt. 30. 22:31
 26/29 anonim válasza:
Én elismerem, sajnos ez a típus vagyok, aki a mozgólépcsőn szeret mindig előresietni. Minden reggel nagyon nehezen kelek és legalább 5-ször rányomom a szundit az ébresztőmre, emiatt viszont sajnos gyakran kések a melóból. Lehet szidni emiatt, hogy miért nem kelek korábban, vagy miért nem fekszek korábban (ált legkésőbb este 10-kor már alszom) de sajnos így sem tudok korábban felkelni. (egyetem és mellette munka van, plusz heti 3 alkalommal sport, úgyhogy bőven van minden a napirendemen) Szinte az egész élet egy rohanás és ez így lesz mindig, ne sajnáld a magamfajtáktól, ha azt a pár másodpercet mindig szeretném ott megspórolni, ahol lehet. Míg neked csak annyit kell tenned, hogy a mozgólépcsőn fél lépést teszel jobbra, így több másik személynek 3-ból 1 alkalommal garantáltan egy csatlakozást spórolhatsz meg az idejéből, ami legalább 2 perc. 1 alkalom nem tűnik soknak, de minden reggel vagy délután ha összeadjuk, akkor az már számottevő lehet.
2015. nov. 2. 09:33
 27/29 anonim válasza:
De, idegesít, mert azt sokkal jobban szeretem, amikor egyedül vagyok a mozgólépcsőn. Éppen ezért, ha a hátam mögött toporog, elengedem: tisztában vagyok vele, hogy a legdrágább kincse az ideje, mint ahogy nekem is - és a lehető legkevesebbet akarom a tömegben való szorongásra pazarolni (nyilván neki sem kellemes). Azért is vettem egy rollert, hogy elkerüljem a tömegközlekedést, városban nagyon bevált.
2015. nov. 4. 14:20
 28/29 A kérdező kommentje:

És ezek szerint még lassabb is:

[link]

2016. jan. 28. 17:01
 29/29 anonim válasza:
Annak nem lassabb, aki megy rajta (ha tud). Nem sebességről van szó, hanem hosszú lépcsőkön kisebb a szállítás hatásfoka (azoknak köszönhetően, akik állnak, ha rosszmájú akarok lenni). A cikk címe félrevezető, először azt hittem, a lépcső mechanikája olyan, hogy az egyoldalas súlyeloszlás miatt mag a szerkezet lassabban halad. De nem erről van szó, hanem arról, hogy a "gyors sáv" hosszú távon kihasználatlan marad. Szóval mindenki menjen mind a két oldalon, és akkor még jobb eredményt érnek el (vagy átesnek egymáson - persze értem én, csak viccelek).
2016. jan. 28. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!