Budapest bérlet, ezért "büntethetnek"?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy holnap, azaz október elsején venném meg a BKV bérletemet, viszont helyileg nincs lehetőségem megvenni, csak és kizárólag bent Pesten. A mostani Budapest bérletem 09.30-ig érvényes. Itt a bökkenő. Ezért megszólhat, avagy megbüntethet a buszsofőr? Mivel amint oda értem Pestre, azonnal venném meg a októberre a bérletet. Ha esetleg rákérdez, akkor nyugodt szívvel mondhatom az igazat?
A fő kérdés, hogy meg-e büntethet?
2015. szept. 30. 20:12
11/13 anonim válasza:
Érden a MÁV-START pénztárában lehet Budapest Bérlete venni, bármilyen kezdődátummal. Szerintem a Volánbusznál is, de a MÁV-START-nál 100%. Érd alsón van szép jegypénztár, meg tudod venni. (Bár most már gondolom nem aktuális a kérdés.)
12/13 A kérdező kommentje:
Aktuálisnak ugyan már nem aktuális, de számomra hasznos információ volt. Csak mivel szomszédom azt mondta hogy a Budapestit csak Budapesten tudom meg venni. Szóval akkor Érd Stop-Shop nál kérhetem a máv jegypénztárnál?
2015. okt. 1. 21:59
13/13 anonim válasza:
Igen. De felsőn is, csak mivel busszal jársz, gondolom alsóhoz közelebb szoktál járni.
Azon ne lepődj meg, hogy nem ugyanolyan formátumú bérletet fognak adni, mintha BKK pénztárban vennéd. Ezt MÁV-START-os jegyre nyomtatják, de nem átverés vagy ilyesmi, ugyanúgy érvényes, csak másképp néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!