Más szerint is rosszabb a posta BHV, mint a hagyományos BHV, illetve kb. egy szinten van?
Nekem a posta BHV-ban pont az tetszik, ami másnak nem: nem kell idegen emberekkel szemben ülni. Persze annak örülnék, ha kb. fele-fele arányban lenne négyes és kettes ülés társaságban utazásokhoz, de a csak négyest se szeretem.
Kegyetlen hangos és büdös, vasporszagú...
A lépcsője is borzalmas.
A hagyományos... (Jó, csak 4-es ülések vannak), legalább hangulatos és puha az ülése. :D
A Fosta és Kecske Bhv-k előnye az, hogy... hm, nem, semmi előnyük nincs. Kívülről ocsmányak, belülről igénytelenek, ráadásul talán az egyetlen jármű, amiben szívesebben áll az ember, mint ül, mert akkor legalább a háta túléli az utazást. Oké, sok ember elfér rajtuk, de ennek az az ára, hogy egy négyzetméterre 4 ember jut, egyszerűen nem tud két ember egymás mellett úgy ülni, hogy akarva-akaratlanul ne simogassák egymás combját, miközben ott egy batár széles, teljesen kihasználatlan folyosó középen. A legnagyobb szégyen az, hogy ezek forda szerint közlekednek IC-kben az utóbbi időkben, úgy, hogy ezek a járművek, szerintem semmilyen forgalomra nem alkalmasak. Ja igen, és azt még nem is említettük, hogy valamelyik kiváló magyar mérnök úr kitalálta, hogy csak minden második ablak legyen nyitható, az utolsók pedig csak félig. Így voltaképpen semmivel sincsen rajtuk kulturáltabb hőmérséklet, mint a sokat savazott elődeiken.
Igen, ha nem tűnt volna föl, gyűlölöm ezeket a szardarabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!