Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Más szerint is rosszabb a...

Más szerint is rosszabb a posta BHV, mint a hagyományos BHV, illetve kb. egy szinten van?

Figyelt kérdés

Nekem a posta BHV-ban pont az tetszik, ami másnak nem: nem kell idegen emberekkel szemben ülni. Persze annak örülnék, ha kb. fele-fele arányban lenne négyes és kettes ülés társaságban utazásokhoz, de a csak négyest se szeretem.

Kegyetlen hangos és büdös, vasporszagú...

A lépcsője is borzalmas.

A hagyományos... (Jó, csak 4-es ülések vannak), legalább hangulatos és puha az ülése. :D

2015. szept. 16. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a hugyos Bhv-kat jobban szeretem, mert jobban szellőznek, tágasabbak az ülések és kényelmesebb a fel- és leszállás is. Esztétikailag persze olyanok, amilyenek és az átható műanyag- és vasporszag sem valami csábító, de ha csak a posta-Bhv és a hagyományos közül lehet választani, akkor nálam az utóbbi nyer.
2015. szept. 16. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Fosta és Kecske Bhv-k előnye az, hogy... hm, nem, semmi előnyük nincs. Kívülről ocsmányak, belülről igénytelenek, ráadásul talán az egyetlen jármű, amiben szívesebben áll az ember, mint ül, mert akkor legalább a háta túléli az utazást. Oké, sok ember elfér rajtuk, de ennek az az ára, hogy egy négyzetméterre 4 ember jut, egyszerűen nem tud két ember egymás mellett úgy ülni, hogy akarva-akaratlanul ne simogassák egymás combját, miközben ott egy batár széles, teljesen kihasználatlan folyosó középen. A legnagyobb szégyen az, hogy ezek forda szerint közlekednek IC-kben az utóbbi időkben, úgy, hogy ezek a járművek, szerintem semmilyen forgalomra nem alkalmasak. Ja igen, és azt még nem is említettük, hogy valamelyik kiváló magyar mérnök úr kitalálta, hogy csak minden második ablak legyen nyitható, az utolsók pedig csak félig. Így voltaképpen semmivel sincsen rajtuk kulturáltabb hőmérséklet, mint a sokat savazott elődeiken.

Igen, ha nem tűnt volna föl, gyűlölöm ezeket a szardarabokat.

2015. szept. 16. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ma is volt hozzájuk szerencsétlenségem, így egy tegnap kifelejtettem, ám nagyon is állandó problémát jelent a stratégiailag, szándékosan a lehető legkényelmetlenebb helyre rakott kuka. Még ha nem is terpeszkedik el az ember, akkor is töri a combját, mert nem lett volna célszerűbb alacsonyabbra tenni, netán az előző ülés hátuljába... ja bocs, az túl modern megoldás, vissza az egészet!
2015. szept. 17. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyiban tényleg jobbak, hogy nem ülnek szemben, vagy ha négyesben ülsz, és ülnek szemben, akkor is elfér mindenkinek a lába, nem úgy, mint a régin. Más előnye nincs.
2015. szept. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!