Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol tehetek panaszt a BKV-nél?

Hol tehetek panaszt a BKV-nél?

Figyelt kérdés
Fél éve lakok a fővárosban, és eddig levelezős diákigazolvánnyal diákbérletet vettem igénybe. Akárhányszor kérték a diákigazolványt felmutatni az ellenőrök,soha egyszer sem mondták,hogy levelezősként nem vehetek igénybe Bp-n diákbérletet,mert nem itt tanulok.Egészen idáig...A 3as metró vonalán ellenőriztek tegnap, és közölte az egyik ellenőr nő, h teljes bérletet használhatok, adjon 16000-scsekket, vagy helyben kifizetem a 8000-t..Hiába mondtam neki, h eddig nem mondták ezt, azzal érvelt, h a neten minden fennt van,mondom kösz,mit nézzek a neten ha én biztosra tudom h használhatok diákbérletet.Szóval 8000-s birság lett a vége.Érdemes-e ilyenkor panaszt tenni,azért hogy eddig nem figyelmeztettek,vagy félő h a nyakamba varrják az eddigi teljes bérletek árát,amit vennem kellett volna? Vagy felesleges,mert a pénz úgyis elúszott?? Hová megy a 8000 ft-?
2015. szept. 7. 12:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. metrózást nem tudom elkerülni,szval muszály teljes bérletet vennem..ugyanis metróval járok munkába..ha meg nem azzal mennék,muszáj buszozni,szval..:S
2015. szept. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!