Ha meg akarnak büntetni, és nem írom alá azt a papírt, olyankor mit csinálnak? :D
Hehe, pár napja azért vicces volt :D A combino éppen megállt a Jászai Mari téren, ajtó kinyit, utasok le, aztán utasok majdnem fel, de megjelent az ellenőr egy kisebb termetű szőke hölgy személyében. Általában elég zord arcot szoktam vágni, éppen ezért volt vicces, hogy felkaptam a poggyászomat aztán kifutottam "Jaj!" felkiáltással. Hallottam ahogy röhögnek a hátam mögött xD
Amúgy pedig valóban nem érhet hozzád, ha mondjuk nem is foglalkozol vele mit ellenőrködik ottan, nagy eséllyel hozzád se szól. De azért inkább gyúrd ki magad böszmére :D
Meg azt is csinálhatod, hogy elkezdesz vele vitatkozni, hogy a "karszalag még nem bizonyítja hogy ő ellenőr", ekkor előveszi az okmányokat, hogy te is láthasd. Na mostan addig meg gondolsz egyet "hát nekem itt kell leszállni!", hozzá se szólsz és lelépsz. :) Viszont vigyázz, hátha rendőrökkel mennek. Akkor ne filózz, add meg magad vagy fuss de durva gyorsan xD
Ha nem érzed jogosnak akkor ne írd alá. Ha nincs bizonyíték semmit sem csinálnak. Volt egy ilyen szituáció, és maga a rendőr főnök mondta, hogy miért írta alá.
Nem volt ott a jogosítvány, de nem ment el az autóval, hanem visszament a jogsiért, és épp akkor meszelték le a
házuktól 10 méterre. Megkérdeztem a rendőrt, hogy Ők mindent úgy csinálnak ahogy kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!