Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha meg akarnak büntetni, és...

Ha meg akarnak büntetni, és nem írom alá azt a papírt, olyankor mit csinálnak? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 09:28
1 2
 11/17 Plaga ***** válasza:
100%

Hehe, pár napja azért vicces volt :D A combino éppen megállt a Jászai Mari téren, ajtó kinyit, utasok le, aztán utasok majdnem fel, de megjelent az ellenőr egy kisebb termetű szőke hölgy személyében. Általában elég zord arcot szoktam vágni, éppen ezért volt vicces, hogy felkaptam a poggyászomat aztán kifutottam "Jaj!" felkiáltással. Hallottam ahogy röhögnek a hátam mögött xD

Amúgy pedig valóban nem érhet hozzád, ha mondjuk nem is foglalkozol vele mit ellenőrködik ottan, nagy eséllyel hozzád se szól. De azért inkább gyúrd ki magad böszmére :D

Meg azt is csinálhatod, hogy elkezdesz vele vitatkozni, hogy a "karszalag még nem bizonyítja hogy ő ellenőr", ekkor előveszi az okmányokat, hogy te is láthasd. Na mostan addig meg gondolsz egyet "hát nekem itt kell leszállni!", hozzá se szólsz és lelépsz. :) Viszont vigyázz, hátha rendőrökkel mennek. Akkor ne filózz, add meg magad vagy fuss de durva gyorsan xD

2010. márc. 13. 18:48
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
EZEK A KÖCSÖG PESTI MAJMOK CSAK BLICCELNI TUDNAK TISZTELET A KIVÉTELNEK
2010. márc. 15. 22:41
 13/17 anonim válasza:

Ha nem érzed jogosnak akkor ne írd alá. Ha nincs bizonyíték semmit sem csinálnak. Volt egy ilyen szituáció, és maga a rendőr főnök mondta, hogy miért írta alá.

Nem volt ott a jogosítvány, de nem ment el az autóval, hanem visszament a jogsiért, és épp akkor meszelték le a

házuktól 10 méterre. Megkérdeztem a rendőrt, hogy Ők mindent úgy csinálnak ahogy kell?

2010. márc. 15. 23:48
 14/17 Plaga ***** válasza:
22:41: "EZEK A KÖCSÖG PESTI MAJMOK"? Hát nézz már magadba te oktondi jószág. Csupa nagybetűvel tudsz csak írni, mert kisebbrendűségben szenvedsz? Mindegy, nem érdekel. Emellett, akinek mondjuk pénze alig van arra, hogy megéljen, szerinted az utolsó 8-9 ezer forintját bérletre fogja elba**ni? Avagy jegyet fog venni, azért a trágya szolgáltatásért amit nyújtanak? Az igaz, hogy elvisznek A-ból B pontba, de azért nem akar az ember telibehányt, csövesekkel tarkított szarért fizetni. Nézz körül Európában, vedd észre a kontrasztot...
2010. márc. 16. 13:36
 15/17 anonim válasza:
Egyszer az történt hogy én KILYUKAZTOTTAM a jegyem örsnél aztán leszálltam Keletinél,Arénába akartam menni./metróval mentem/.Ellenör mondta hogy mutassam meg a jegyem tök nyugodtan megmutattam mire elkezdte hogy ezt a jegyet nem ma hanem tegnap lyukasztottam.Csak úgy mondom hogy azelőtti nem nem voltam sehol.Aláírattam vele azt a szart de legszivesebben haggyuk mit csináltam volna vele.Aztán írtam panaszlevélt a BKV-nak és "csak"6000-et kellett fizetnem.-.-"
2010. márc. 16. 16:34
 16/17 anonim válasza:

*aláiratta felem

bocsi

2010. márc. 16. 16:36
 17/17 Plaga ***** válasza:
Én balhét csináltam volna, hát nehogy már a rét körözzön a sas felett xD
2010. márc. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!