Budapest bérlettel az összes BKV járatot igénybe vehetem?
Úgy értem, hogyha én pl. Érdre akarok menni és megy oda BKV busz, akkor azt Budapest bérlettel igénybe vehetem? Vagy a BKV bérlet csak Pesten belül használható?
Köszönöm a válaszokat!
Kérdező és 1-es: könyörgöm legalább most nevezzük nevén a várost. Nem Pest, hanem Budapest. Nincs olyan bérlet, ami csak Pestre jó.
2-es: nagyon okos vagy, hogy tudod a BKV és a BKK közti különbséget, de nem mindenki van így ezzel. Ezzel a ködös fogalmazással nem sok embernek segítesz, gondolom ezt te is jól tudod.
És hogy érdemben válaszoljak is: a Budapest-bérlet a BKK összes, a MÁV és a Volán bizonyos járataira jó, de csak városhatáron belül. Kivétel a hétvégi BKK-hajó (D13-as), mert arra egyáltalán nem jó, oda külön jegyet kell venni.
Egyébként Érdre pont nem megy ki BKK-járat, de pl. Budakeszire igen (22-es buszok). Ekkor a városhatáron kívüli szakaszra venned kell egy környéki jegyet (ez elég olcsó, 1-200 Ft) vagy környéki bérletet.
Itt van az egzakt leírása, hol és mire jó a Budapest Bérlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!