50%-os Győr-Mosonmagyaróvár vonat bérlettel mehetek díjmentesen Budapestre?
Most őszintén, egy Győr-Móvár bérlettel hogyan mehetnél Budapestre ingyen???
A pénztárban menetjegy-kiegészítést kell kérned Budapestig, és a fennmaradó szakasz ki kell fizetned.
Na én meg majd akkor mutogatom a Szeged-Kecskemét bérletemet a Déli-Zamárdi útvonalon, kíváncsi vagyok elfogadják-e :D
Még egy kérdés, 50%-os bérlet? Lemaradtam valamiről? Mert ilyen kedvezménnyel a MÁV-nál jelen tudásom szerint nem lehet bérletet venni. Van 90%-os bérlet diákoknak lakhely és tanintézmény székhelye között, vagy teljes árú, vagy ha munkábajáráshoz kell, akkor a teljes ár 86%-át a munkáltató kifizetheti a munkavállaló helyett. 50%-os bérlet nincsen.
Vagy az már GYESEV terület, és ott van?
Itt a bizonyíték, jelenleg a MÁV-nál ilyen bérleteket lehet kapni:
Ezek között én nem látok 50%-os variációt.
Nem lehet 50%-os helyközi/távolsági bérletet kapni. Ez országos, mivel a közforgalmú személyszállítás kedvezményeiről szóló rendelet szabályozza.
Esetleg üzletpolitikai kedvezményként adhatná 1-1 szolgáltató, de nem látom be, hogy bérlet esetén ez milyen üzletpolitika lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!