Tegnap miért mondott totális csődöt a BKK?
Azért mert nem ilyen viharállapotra van kialakítva a rendszer, ami valószínűleg 1-2 szer fordul elő egy évben, azért. De szerencsére túlélted.
Minthogy Japánban sok a földrengés, földrengés-biztosak a házak- mégis a nagyon erős mozgás, ami 10 évente 1-2-szer lehet, megrongál sok épületet. Mert nem lehet olyan biztonsággal építeni.
Már egy csomó kérdésben írtam, de előttem is olvashattad:
A tegnapi vihar pusztítása szokatlanul nagy volt.
Egyszerre kellett volna pótolni a metrót, az összes trolit, s nagyon sok villamost.
Fakidőlések, balesetek miatt a buszok is terelve jártak, s mint látod, a HÉV is megszenvedte.
Az információáramlás pedig a mobiltelefonos hálózat túlterhelődési miatt nem ment rendesen.
Én is áltam egy jó órát a trolinál, úgy hogy közben a BKK infó app szerint rendszeresen jöttek a járművek.
Gondolom azért, mert úgy alakították ki, hogy a műholdas kapcsolatban zavar van, akkor menetrend szerint írja ki az indulási időket.
Sokfelé jártam a városban, s mindenfelé jelentős pusztítást tapasztaltam.
látszik még nem irányítottál közlekedési céget katasztrófahelyzetben..
állt a víz sok helyen(még a metróban is) délbuda beállt a hidak alatti tengerek miatt, a hegyi járatok álltak a kidőlt fák miatt...stb..stb..
ezt úgy hívják: vészhelyzet.
pereld be őket, hogy sérültek a jogaid, mert nem teljesítették a szolgáltatást időben..
Stimmel, s ennek megfelelően is történt a pótlás.
Ja, nincs valami gyárad, amely 10 perc alatt le tud gyártani 500 buszt, szülészeted, amelyekben 500 kiképzett buszsofőr születik, s valami jó kis varázsszerkezeted, amellyel ezeket el is lehet emészteni, amikor már nem kell?
Gondolkodás nem az erősséged, de az önzésed végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!