Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Volánnál utólagosan bemutato...

A Volánnál utólagosan bemutatott diákigazolványra (nem volt nálam a diákom) van 15 napom, de nekem az ellenőr pasi 15 MUNKAnapot mondott!?

Figyelt kérdés
15 nap már letelt, de a 15 munkanap még nem. Nah, akkor most mi van? Menjek be az irodába bemutatni a diákom, vagy fizethetem a 6000ft-os csekket? Akkor most én vagyok a hülye vagy az ellenőr?
2010. ápr. 28. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Szeritnem a munkanap azt jelenti, hogy munkanap. Abból meg végképp nem lesz baj, ha bemész az irodába.
2010. ápr. 28. 23:24
 2/10 A kérdező kommentje:
De a papíron és a honlapon is 15 nap van írva, nem munkanap.
2010. ápr. 28. 23:25
 3/10 anonim válasza:
0%
Ne fizesd be szerintem. Engem 4 éve büntettek meg, 2x3x küldtek levelet, aztán azóta is semmi, lekopogom :)
2010. ápr. 28. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg üljél rajta, és ne csinálj semmit. Nem tudom, mit írjak még...
2010. ápr. 28. 23:33
 5/10 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ha a lakcímkártyámon (azt kérte el meg a személyit) már 2 régi lakcímem van rajta (ideiglenes, állandó)? Az állandó lakcímre mutató helyen egy nagy semmi van mert ledózerolták a házat, az ideiglenesben meg már rég nem én lakom. Az új nincs rajta, ide nem vagyok bejelentve. Szóval ide nem tudnak levelet küldeni... Így még betudnák hajtani rajtam a büntit? Vagy inkább hagyjam az egészet?
2010. ápr. 28. 23:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja és neked akinek 2x3x küldtek levelet, veled is ugyanez volt, hogy nem volt nálad diák?
2010. ápr. 28. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Te mókusfejű utol sem tudnak érni,ahogy leírtad!
2010. ápr. 29. 07:48
 8/10 anonim válasza:
Nem, nálam az volt, hogy új jegykiadó nő volt a vonatállomáson, és kb 1 héten 2x mentem mindig azzal a vonatta, és bemagyarázta nekem, hogy nem kell rá pótjegy. Illetve pontosabban csak pótjegyet adott és rendes jegyet nem. 3x, azaz háromszor visszamentem megkérdezni, hogy biztos h nem kell? Persze ő erre rávágta, h igen. Szted mi volt az ellenőr első kérdése? Naná, h az hol e jegyem. Kiállított szépen egy papírt, h 6000+600 Ft. Visszamentem következő héten reklamálni, persze a nő már nem volt ott, és tájékoztattak, hogy új dolgozó, és hogy nem áll módjukban visszavonni a díjat. Én meg mondtam h én meg lesz@rom az egészet..:) Aztán 2x3x próbálkoztak, és azóta nem. De mit hajtanának be? Semmi nincs a nevemen, nevetséges :) És szerintem neked sincs semmi a neveden, úgyhogy ne parázz, főleg, hogy még utol sem tudnak érni. Ennek amúgy a rendes menete, hogy ajánlott levelet küldenek, amit nem kötelező átvenned, ha meg rendes levelet küldenek, az meg akárhol elveszhet, szóval mondhatod, h téged nem értesítettek. :) Ennyi, remélem tudtam segíteni, szóval be ne fizesd buta lennél :) 22/L
2010. ápr. 29. 09:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Na voltam bent a Volán irodában... Ugye azt mondtam a bünti napján h nincs nálam a diákom (mert azt hittem hogy otthon hagytam), de közben utána pár napra rá kiderült hogy elhagytam, mert sehol nem találtam. Most meg beviszem az új ideiglenes diákot, azt a csaj aszonta nem jó, mert hogy a bünti után lett kiállítva az igazolvány.

Nagy pofám van, úgyhogy egy kisebb cirkuszt csaptam, de azért kultúráltan (csak a "szar" volt a legdurvább szavam):D

Hát akkor csak küldjék a régi címeimre a felszólításokat, meg amiket csak akarnak!

Amúgy meg igenis nagy érték van a nevemen, méghozzá a macskám! :D

Kösziiiii, most így már megnyugodtam!

17/L

2010. ápr. 29. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és mellesleg 15 napon belül nem 15 munkanapon belül, ezért is leb@szást kaptam... De szombat-vasárnap hogy vittem már volna be???
2010. ápr. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!