Igazat mondott nekem a sofőr, vagy átvert?
Figyelt kérdés
Egyszer mikor buszon vettem jegyet a sofőr diák helyett egész jegyet adott nekem. Reklamáltam neki, de azt mondta, hogy ha esetleg van aki ugyanoda utazik mint én és egész kell neki csak akkor tudjuk megoldani. Nekem ez kicsit sántított, nem hiszem el, hogy a már kiadott jegyet nem tudja valahogy lerontani vagy ilyesmi.2009. dec. 8. 17:10
1/6 anonim válasza:
Hát ha már kinyomta a gép, akkor nem tud másikat adni helyette.
Mondani kell mielőtt kérded volánnál hogy diákot kérsz!
3/6 anonim válasza:
ez kábé :D olyan mint az én helyzetem volt :D felszállok köszönök és mondom hogy xy kérek egy diákot erre visszakérdez hogy egészet? de már nyomtatta is ki a jegyet és akkor mondom neki hogy diákot erre a gép begajdult és tiszta ideges vol.. majdnem én tehettem róla hogy szarakodik a gép :D Titta poén :D
4/6 A kérdező kommentje:
És végül megkaptad a diákodat, vagy az egésszel kellett utaznod?
2009. dec. 10. 14:51
5/6 anonim válasza:
megkaptam :) ha egészet kellett volna vennem cirkuszoltam volna... Lehet hogy kívülről gyenge gyereknek tűnök de ha ideges vagyok akkor nincs kegyelem :) :$
amúgy ha nem kaptam volna meg leszálltam volna és jöttem volna egy másikkal :)
6/6 A kérdező kommentje:
Én sajnos már nem tudtam ezt tenni, mert bamba volta és átadtam a készpénzt.
2009. dec. 11. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!