Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Női buszvezető veztehet...

Női buszvezető veztehet szoknyában buszt?

Figyelt kérdés
Van egy női ismerősöm aki buszvezető már 10 éve,mivel nincs egyenruha,nyáron térden felüli szoknyában szeret munkába járni,de a főnöke letiltotta,azt mondja hogy szoknyában nem vezethet buszt.Szerintetek ez rendben van?Láttatok női buszvezetőt szoknyában vezteni?

#szoknya #női buszvezető
2015. júl. 8. 09:51
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Olyat is láttam hogy a csaj dögös legyen,például Minszkben sok dögös csaj vezet rövid szoknyában buszt.Példaként egy youtubon való interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=l653KYlbQwc

Mit szoltok hozzá?

2016. máj. 1. 13:28
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
ÚÚúúú, hát biztos mindig elől lennék a buszon, ha ilyen sofőr lenne :D
2016. máj. 1. 17:59
 23/39 A kérdező kommentje:

Valóban ilyen buszjáratokon érdemes elől ülni,úgy látszik az oroszoknál ez nagyon normális,sok is a női buszvezető.

Találtam még egy riportot,természetesen nem értem,de a benne levő kép nagyon érdekes,és elfogadott az oroszoknál.Vajon a férfi utasok hidegen mardanak? Jó lenne nálunk is ilyen vezető,feldobná a napunkat.Íme a link:

[link]

2016. máj. 8. 10:38
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a szerződése tartalmazza a kötelező munka ruhát, akkor megszabhatja miben vezessen! (Nem szükséges, hogy azt a cég biztosítsa)
2016. máj. 8. 11:06
 25/39 anonim ***** válasza:

Az ilyen sofőrnőcik nem azok a szoknyás típusok amúgy sem, ahogy elnéztem őket, bár valamelyik nap láttam egy szép fiatal lányt...villamost vezetni. :)

Elég meglepő sofőrök vannak mostanság, de ha megy neki, csinálja. :)

Az ilyen etikettek viszont elég kretének, amiket elvárnak a dolgozóktól, én most egy olyan céghez megyek, ahogy 40 fokban is kezeslábasban kell döglődni...:((((

2016. máj. 30. 03:18
 26/39 A kérdező kommentje:
Pedig kellemesseb lenne az utazás ha mondjuk ilyen szép rövid szoknyás hölgyek vezetnének buszt nálunk is.
2016. máj. 30. 09:17
 27/39 anonim ***** válasza:

26. Nagyon kellemes lenne, ugyanis az utasok mind a buszvezető mögött foglalnak helyett, a vezetőt a kis fülke is takarja, így semmit nem érzékelnénk az egészből.

Meg kell nézni a munkaköri leírásban, meg van-e határozva valamilyen módon az öltözet.

2016. júl. 12. 00:16
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Paran az ilyen főnök. Vagy csak simán búzi.

Amúgy meg kit érdekelnek a prüdek? Ne nézzenek oda, h nem tetszik nekik!

2016. dec. 24. 13:59
 29/39 A kérdező kommentje:
Egyik hölgy aki a nyolcvanas években vezetett autóbuszt meg trolit,azt mondta,hogy abban az időben a női vezetők esetében mint egyenruha ,választhattak szoknya és nadrág között.A szoknya térden felüli volt.Meleg időben a hölgyek legtöbször szoknyában vezettek,és nem voltak elkülönitve az utastértől.Senkinek nem volt feltünő.
2016. dec. 29. 19:09
 30/39 anonim válasza:
Láttam már Debrecenben női busz- és trolivezetőket.
2017. jan. 1. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!