Női buszvezető veztehet szoknyában buszt?
Olyat is láttam hogy a csaj dögös legyen,például Minszkben sok dögös csaj vezet rövid szoknyában buszt.Példaként egy youtubon való interjú:
http://www.youtube.com/watch?v=l653KYlbQwc
Mit szoltok hozzá?
Valóban ilyen buszjáratokon érdemes elől ülni,úgy látszik az oroszoknál ez nagyon normális,sok is a női buszvezető.
Találtam még egy riportot,természetesen nem értem,de a benne levő kép nagyon érdekes,és elfogadott az oroszoknál.Vajon a férfi utasok hidegen mardanak? Jó lenne nálunk is ilyen vezető,feldobná a napunkat.Íme a link:
Az ilyen sofőrnőcik nem azok a szoknyás típusok amúgy sem, ahogy elnéztem őket, bár valamelyik nap láttam egy szép fiatal lányt...villamost vezetni. :)
Elég meglepő sofőrök vannak mostanság, de ha megy neki, csinálja. :)
Az ilyen etikettek viszont elég kretének, amiket elvárnak a dolgozóktól, én most egy olyan céghez megyek, ahogy 40 fokban is kezeslábasban kell döglődni...:((((
26. Nagyon kellemes lenne, ugyanis az utasok mind a buszvezető mögött foglalnak helyett, a vezetőt a kis fülke is takarja, így semmit nem érzékelnénk az egészből.
Meg kell nézni a munkaköri leírásban, meg van-e határozva valamilyen módon az öltözet.
Paran az ilyen főnök. Vagy csak simán búzi.
Amúgy meg kit érdekelnek a prüdek? Ne nézzenek oda, h nem tetszik nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!