Női buszvezető veztehet szoknyában buszt?
Figyelt kérdés
Van egy női ismerősöm aki buszvezető már 10 éve,mivel nincs egyenruha,nyáron térden felüli szoknyában szeret munkába járni,de a főnöke letiltotta,azt mondja hogy szoknyában nem vezethet buszt.Szerintetek ez rendben van?Láttatok női buszvezetőt szoknyában vezteni?#szoknya #női buszvezető
2015. júl. 8. 09:51
13/39 anonim válasza:
Sok perverz van, aztán ezért gond, ha rövid a szoknya.
14/39 A kérdező kommentje:
Egyszer Lengyelországban láttam egy nőt trolibuszt vezetni egy nagyon rövid szoknyában,senkinek sem volt különös.Valóban ebben a melegben miért ne lehetne?
2015. júl. 8. 14:43
15/39 anonim válasza:
Pedig lehet megnövelné az utasforgalmat :) -> Nagyobb bevétel :)
16/39 anonim válasza:
"Szerinted mi igen?"
Szerintem tökmindegy. A nagyon városokban úgy is kalitkában ül, a helyközin is elég sok esetben...
Nem azt mondtam, hogy olyat vegyen fel, aminél vezetés közben le tudod olvasni a sofőr alvázszámát, de egy térdig érő szoknya simán mehet szerintem.
17/39 anonim válasza:
John_McClane, a kérdés nem az mit viselhet szerintünk egy buszvezető, hanem az, hogy mire gondolhatott a tiltó főnök. Én erre válaszoltam, hogy a cég arculatába esetleg nem illik bele, és hasonlók. Csak találgatni tudunk, főleg akkor, ha ez teljesen elszigetelt eset.
18/39 anonim válasza:
Alapvetően a #8-nak és a #10-nek van igazság a mondanivalójában, de tényleg ne felejtsük el, hogy 2015-ben vagyunk, amikor messze nem egy kivillanó comb a legdurvább dolog, amit az ember lát a szivárványos világban.
19/39 A kérdező kommentje:
Szerintem sem nagy dolog,tegnap szoknyában volt,a főnök nem nondott semmit,csak telefonon valami más busztársaságot hívott föl,és azt kérdezte hogy a nők egyenruhája tartalmaz e szoknyát és milyen a hossza? Mivel egyedüli nő a társaságnál kiváncsi,hogy máshol van e ilyen,hogy szoknyában vezetik a buszt vagy a trolit?
2015. júl. 10. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!