Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért tolakodnak az öregek...

Miért tolakodnak az öregek állandóan előre a buszon/buszmegállóban?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

igen, a csúcsidőn kívüli ingyen utazást én is támogatnám, csak hát ugye ebből lesz a zsörtölődés, hogy ezt hogy képzelik, és akkor a szavazóbázis már bomlik...nyilván ezért nehéz a nyugdíjasoknak bármilyen szankciót vagy változtatást eszközölni...mindig előbb a dolgozó ember szenvedjen...

én is nem egyszer tapasztaltam már, hogy az üres buszon leültem az ajtó mellé, majd a mama megjegyezte, hogy hát oda ő szeretett volna ülni...na meg még meg is jegyezte(Szeged-Békéscsabai buszon), miután mondtam, hogy vásárhelyig megyek, hogy egyáltalán minek távolsági busszal megyek ilyen kis távra...:D

Vagy amikor Népligetben Zalaegerszegi !!Ülőhelybiztosításos!! buszon is elkezdtek tolakodni, sofőr nyugtatta le őket, hogy aki váltott helyjegyet(mert ugye az is megy, elég a pénztárba felmutatni a kártyájukat, és már nyomják is nekik a jegyet), annak biztos lesz helye, aki nem, az vár...és alig értették meg, mert hát neki ott a 65 év feletti kártya, az mindenre feljogosítja...

2015. jún. 25. 21:54
 12/14 Neuhauser László ***** válasza:
100%

Én általában átadom a helyem de:

- Én előmelegített helyre nem ülök takarodj innen te disznó!

És hasonló szépeket nem egyszer kaptam

Meg a "biztos bele izzadt és büdös azért adja át" és további szépek.....

És egy régi sztori

2007-et írtunk....

Mezőkovácsháza, Buszállomás, rohantam a busz után, éppen sikerült leintenem, mert nem engedett el a tanárom korábban, hogy rendesen elérjem ezt a járatot, és aznap fpntos volt elérnem

(Az iskola kb 1,2 Km-re van a buszállomástól)

Elértem, felengedett, bérletem nem volt, a jobb első ülés volt csak szabad, ott csak egy szék volt a buszon, oda beestem, és éppen kinyögtem hogy hova kérem a jegyemet...

Ekkor még egy idős nő is intett a buszosnak mutatta, hogy neki ez ingyenjárat, én meg ránézek és mondom neki, hogy 1 perc és felállok csak rohantam, kértem hogy várjon amíg kiérünk a városból

Erre ő felháborodva elkezd velem üvöltözni hogy ő nyugdíjas mit képzelek hogy nem adom ár a helyemet

Na erre én felálltam hátra mentem és leültem a lépcsőre erről ennyit

2015. júl. 5. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"na, megint egy sötét.. ha lenne nagymutterod, akkor látnád milyen nehezen cipeli haza a zabálnivalódat...a piacról...

ha lenne nagyfaterod, lenne nőd, lenne gyereked, akkor örülnél, hogy az öregeid elviszik a gyreket orvoshoz...mert a szülei dolgoznak...nos neked egyik sincs, szerencsére. "

Ilyen pofátlan stílust én is tudok ám. Ha lenne gyereked, tudnád, hogy nem csak az üregeknek vannak problémáik.

Nekem például ilyen bajom van:

[link]

dorsolumbáris scoliosis a becses neve.

Szerinted mennyire élvezetes iskolatáskában állni a buszon végállomástól végállomásig? vagy ha azt leveszem, úgy általában, szerinted mennyire esik jól?

12 évesen javasoltam először gerincműtétet.

Szerinted ebben mennyire jó utazni?

[link]

Csak az öregeknek vannak bajaik. Egy gyerek nem lehet fáradt, lázas, nem eshet le a vércukra, nem lehet, hogy megjött neki, és szédül, nem törhet el a kislábujja, nem lehet baja.

És a fenti betegség nem látszik az emberen.

2015. júl. 13. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
*javasoltak nekem gerincműtétet
2015. júl. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!