Miért nem gyárt senki olyan buszt, aminek a kerekei az alváz legelején és a legvégén vannak?
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 00:53
11/18 A kérdező kommentje:
8-as mi az, hogy semmi gond? Utaztál te már alacsonypadlós buszon?
2015. máj. 9. 23:37
12/18 A kérdező kommentje:
4-es, és ha nem a sarkokra teszem ki, hanem csak a rövidebb oldalakra? Illetve miért nem lehet kisebb kereket használni?
2015. máj. 9. 23:39
13/18 anonim válasza:
Ne lehet kisebb kereket használni, mert: bár nő a fogyasztás, de a a futómű hamarabb hal meg, valamint csökken az utaskonfort. Visszakérdezek. _te_ utaztál már LF buszon? Nem a Citadellre gondolok, az ócskavasnak se jó, hanem mondjuk Solaris Urbinora, jól konfigurált Citarora, az új V127-esre (az E6-os verzióra), vagy ha pesti vagy a BKV Conctoira...
14/18 A kérdező kommentje:
most azt próbálod nekem elmagyarázni, hogy én vagyok a hülye, és igaziból nem is probléma például az, hogy eddig a megálóban az álló buszra kellett mászókázni, és most a mozgó buszban kell mászókázni, ráadásul nem is csak egyirányú mozgásként, hanem egyszerre kell mászókázni az ülésdre, és az utasok között.
2015. máj. 10. 00:48
15/18 anonim válasza:
Ehhez mit szólsz akkor :D
Te is tipikus gyökér vagy, akinek semmi sem jó. Az ég meg kék, azon nem háborodsz fel?
16/18 anonim válasza:
Feltűnt, hogy hülye vagy, 10-12 éves nagyvárosi tapló, de értsd már meg, így lehet buszt építeni, és hogy a magyar buszok azok, amiken lépcsőzni kell, a minőségi buszokon nem.
17/18 A kérdező kommentje:
nekem meg feltűnt, hogy 50-es az IQ-d, innentől kezdve teljesen mindegy hogy hol laksz, és fogd fel végre, hogy a külföldi alacsonypadlós buszok ugyanolyan szarok, mint a magyarországiak, mivel ugyanazok a típusok.
2015. máj. 15. 04:58
18/18 A kérdező kommentje:
15-ös az agyaddal azt kellett volna felfogni, hogy arra kérdeztem rá, hogy hogyan lehetne jobb. Az érdemi válaszadásod értéke teljesen elvész azáltal, hogy az arrogáns pofázásoddal tálalod. A sikerült volna visszaolvasnod a válaszokat, akkor ott megjelent, hogy a busznak nem lehet kisebb a kereke. Ehhez képest beraksz egy képet, ahol azért utasbarátabb a busz, mert kisebb a kereke. Ha ti az összes általam kérdezett paraméterről elmondjátok, hogy az csak úgy lehet, akkor honnan kéne tudnom lehet-e másmilyen buszt csinálni? Főleg úgy, hogy ráadásul kiderül, hogy tudatosan hazudtok. (mint a mellékelt képen is látszik)
2015. máj. 15. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!