Miért nem ül mellém senki a buszon?
Minden nap 45 percet utazok távolsági busszal, és senki nem akar mellém ülni. Ma is megkérdezik, tőlem, hogy szabad-e a hely, én szépen mosolygósan mondom, hogy persze, aztán fél perc múlva elül máshova, aztan ugyan ez megtörtént még egyszer. Miért ülnek el mellőlem, ha már odaültek? Annyira gáznak érzem magam olyankor.
Nem vagyok se csúnya, se büdös, se pedig bunkó. A tekintetem lehet kissé rideg, de nem hiszem, hogy ezért.
Az öltözködésem olyan, mint bármelyik tinilányé. Ha pedig felállok, leszállásnál, minden szem rám szegeződik, és olyan mérgesen néznek rám .. Miért?:(
16l
Köszönöm szépen a sok hasznos választ, mindenkinek ment a zöld mancs.
Megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, valószínű, hogy az alaptekintetemmel van a probléma, pedig nagyon kedves és mosolygós vagyok.:)
Ha leülnek melléd, akkor biztosan nincs veled gond.
Egyedül a büdösség lehet az oka, hogy utána mégis elülnek, vagy bámulod őket, vagy hozzájuk érsz.
Nem vagyok büdös!:D
Használok sprét és parfümöt is, de persze mértékkel fújom be magam:)
Akkor lehet, hogy túl sok a parfüm.
Szerintem ok nélkül nem áll fel senki a másik mellől, ha már leült mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!