Miért nem ül mellém senki a buszon?
Minden nap 45 percet utazok távolsági busszal, és senki nem akar mellém ülni. Ma is megkérdezik, tőlem, hogy szabad-e a hely, én szépen mosolygósan mondom, hogy persze, aztán fél perc múlva elül máshova, aztan ugyan ez megtörtént még egyszer. Miért ülnek el mellőlem, ha már odaültek? Annyira gáznak érzem magam olyankor.
Nem vagyok se csúnya, se büdös, se pedig bunkó. A tekintetem lehet kissé rideg, de nem hiszem, hogy ezért.
Az öltözködésem olyan, mint bármelyik tinilányé. Ha pedig felállok, leszállásnál, minden szem rám szegeződik, és olyan mérgesen néznek rám .. Miért?:(
16l
Mondok még egy alternatívát, de a kedves kérdező ne vegye feltétlenül magára mert nem bántásból írom, hiszen nem is ismerem.
Vannak olyan emberek akinek egyszerűen rossz a kisugárzása, nem tudod megmondani miért, de nem jó a közelében lenni. Én pl éreztem már ilyet, pedig az illető se nem büdös, se nem szakadt, sőt még csak meg se szólalt egyszerűen csak rossz volt a közelében lenni.
Írtam is, hogy mértékkel parfümözök, 1 fújàs.:)
Utolsó, lehet igazad van:/
Mit meg nem adnék érte, hogy ne üljenek mellém.
Nálam a full üres buszon betámadnak a nyuggerek.
Büdös vagy csak te nem érzed magadon. A parfüm ezen nem segít, sőt ha befújod magad akkor csak keveredik a bűzzel és még rosszabb.
Szerintem fürödj le minden nap.
Ezt a büdösséget hanyagoljuk màr, minden nap kétszer fürdök.
És azért parfümözök , mert nàlam ez olyan alap dolog.:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!