Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem ül mellém senki a...

Miért nem ül mellém senki a buszon?

Figyelt kérdés

Minden nap 45 percet utazok távolsági busszal, és senki nem akar mellém ülni. Ma is megkérdezik, tőlem, hogy szabad-e a hely, én szépen mosolygósan mondom, hogy persze, aztán fél perc múlva elül máshova, aztan ugyan ez megtörtént még egyszer. Miért ülnek el mellőlem, ha már odaültek? Annyira gáznak érzem magam olyankor.

Nem vagyok se csúnya, se büdös, se pedig bunkó. A tekintetem lehet kissé rideg, de nem hiszem, hogy ezért.

Az öltözködésem olyan, mint bármelyik tinilányé. Ha pedig felállok, leszállásnál, minden szem rám szegeződik, és olyan mérgesen néznek rám .. Miért?:(

16l

2015. jan. 13. 18:37
1 2 3
 11/24 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Mondok még egy alternatívát, de a kedves kérdező ne vegye feltétlenül magára mert nem bántásból írom, hiszen nem is ismerem.

Vannak olyan emberek akinek egyszerűen rossz a kisugárzása, nem tudod megmondani miért, de nem jó a közelében lenni. Én pl éreztem már ilyet, pedig az illető se nem büdös, se nem szakadt, sőt még csak meg se szólalt egyszerűen csak rossz volt a közelében lenni.

2015. jan. 13. 19:16
 12/24 A kérdező kommentje:

Írtam is, hogy mértékkel parfümözök, 1 fújàs.:)

Utolsó, lehet igazad van:/

2015. jan. 13. 19:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit meg nem adnék érte, hogy ne üljenek mellém.

Nálam a full üres buszon betámadnak a nyuggerek.

2015. jan. 13. 20:03
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Büdös vagy csak te nem érzed magadon. A parfüm ezen nem segít, sőt ha befújod magad akkor csak keveredik a bűzzel és még rosszabb.

Szerintem fürödj le minden nap.

2015. jan. 13. 20:03
 15/24 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Megszagolhatlak?
2015. jan. 13. 21:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mellém mindig utoljára ülnek le, de én legalább tudom az okát. 6 évig foglaltam a haveromnak a helyet és már megszokták az emberek. :D Most hogy már muszáj más busszal járni, szabad lett mellettem a hely, de az emberekben úgy tűnik eléggé berögződött hogy az a hely tabu. Csak van valami oka, amiért melléd se akarnak leülni. Szokott fülhallgató lenni a füledben? Általában nem szeretik az emberek megkérdezni, hogy leülhetnek-e, ha az embernek ott lóg a füles a fülében.
2015. jan. 13. 22:24
 17/24 anonim ***** válasza:
erdekes. hat ezt csak ok tudnak megmondani.haallandoan es mindenli reszereol ez megy, akkor vszinileg van vmi oka (persze meg az is lehet, h mindenkinel mas), de ezt miugyanugy nem tudjik,ahogy te sem. a kisugarzas is benne lehet. tolem pl gyakran kernek az utcan utbaifazitast, pedig nem isa mosolygos, ganem inlabb a gondolataiba merulos tipus cagyok. es a buszpn is lrulbek mellem, neha akkor is,amikor nem csak dengeteg egyules, de kettes is van meg szabadon. pedig en nem is kulonosebben szeretem. csak elfofadpm h a tomegkozlekedes ezzel jar
2015. jan. 13. 22:34
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Én speciel ügyelek arra, hogy lehetőleg senki se lógjon az intim szférámba. Ergo ha van is szabad hely valaki mellett, simán lehet, hogy le sem ülök oda, mert szűkös lenne. És ehhez nem kell kövérnek, terpeszkedőnek lennie az ott ülőnek. Ha pedig mégis leülök, az első adandó alkalommal àt fogok ülni egy felszabaduló kettes vagy másfeles ülésre. Mert így kényelmesebb.
2015. jan. 13. 23:16
 19/24 A kérdező kommentje:

Ezt a büdösséget hanyagoljuk màr, minden nap kétszer fürdök.

És azért parfümözök , mert nàlam ez olyan alap dolog.:)

Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 14. 05:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak a férfiak nem ülnek melléd, vagy a nők sem?
2015. jan. 14. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!