Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem ül mellém senki a...

Miért nem ül mellém senki a buszon?

Figyelt kérdés

Minden nap 45 percet utazok távolsági busszal, és senki nem akar mellém ülni. Ma is megkérdezik, tőlem, hogy szabad-e a hely, én szépen mosolygósan mondom, hogy persze, aztán fél perc múlva elül máshova, aztan ugyan ez megtörtént még egyszer. Miért ülnek el mellőlem, ha már odaültek? Annyira gáznak érzem magam olyankor.

Nem vagyok se csúnya, se büdös, se pedig bunkó. A tekintetem lehet kissé rideg, de nem hiszem, hogy ezért.

Az öltözködésem olyan, mint bármelyik tinilányé. Ha pedig felállok, leszállásnál, minden szem rám szegeződik, és olyan mérgesen néznek rám .. Miért?:(

16l

2015. jan. 13. 18:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
én is szívesen megszagolnálak, és melléd is ülnék
2015. jan. 14. 18:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi baj veled. Muti egy képet! Mellém egyszer leült egy drótszőrű foxi. A gazdája azt mondta, hogy ő sokat ült, most inkább állna.
2015. jan. 14. 22:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Lehet mindig kutyakakiba lépsz! Az nagyon alattomos tud lenni mert nem egy állandó, intenzív szag hanem csak olyan hullámokban jelentkező, meghatározhatatlan irányból jövő. Éppen ezért lehet, hogy te nem is érzed!
2015. jan. 14. 23:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha már sehol máshol sincs ülőhely, én leülök mások mellé, de sosem kérdezem meg, hogy szabad-e. Én is fizettem a jegyért vagy bérletért. Különben nem szeretek idegenek mellé ülni, mert vagy terpeszkednek, vagy a könyökük az oldalamban van állandóan, vagy büdösek. Nekem a túl sok dezodor vagy parfüm is büdösnek számít.

Egyébként az az érzés, hogy mindenki téged néz... egy időben én azt képzeltem, hogy mindenki rajtam röhög. Nyugi, felállsz, odanéznek, de mindenkivel megtörténik.

2016. máj. 4. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!