Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV-s sofőrök tudnának a...

A BKV-s sofőrök tudnának a videón szereplő helyen hiba nélkül végigmenni egy busszal?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ZSxiAmt_Eug

Elég extrém helyen megy az autóbusz, és nagyon profi a sofőr. Elképzelem, hogy a Margit-hídon megfordulni képtelen, és a füvesített villamospályára busszal ráhajtó BKV sofőröknek hogy menne itt a vezetés :D

2015. máj. 1. 22:11
 1/7 szántóvető ***** válasza:
100%
simán,egy rutinos sofőr érzi a járműve méreteit.itt csak a behajtás nehéz,az enyhe bal kanyar az épületek között nem nagy kihívás.
2015. máj. 1. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Ez sehol sem extrém. A Margit-hídon meg ez a sofőr sem fog tengelyben megfordulni azzal a busszal... :-D

A BKV sofőreit meg ne keverjük össze a VT-s krumpliszállítókkal, de ezt úgyis hiába magyarázom... :-)

2015. máj. 1. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

A rutin teszi jó vezetővé az embert, nekem is van C jogsim, de valószínű nem mernék még nagyon vagánykodni vele. Valószínű én is benne lennék a hírekben, ha most kellene hasonlót alkotni...

Kiröhögni azt, akinek nincs tapasztalata, hát nem tudom...

Elég gyerekes dolog.

2015. máj. 2. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem először jár itt a sofőr, megvolt ez előre rendezve. Akármelyik komolyabb buszsofőr bemennek abba az utcába, de nem ilyen tempósan, hanem nyugisabban. Ezen látszik hogy nem előre jár itt.
2015. máj. 2. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

"Nem először jár itt a sofőr, megvolt ez előre rendezve."

Azt akarod mondani ezzel, hogy élesben már nem menne egy sofőrnek ennyire jól? Amikor hibázott, azt kivágták a videóból?

2015. máj. 3. 11:44
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:

Ez nem túl bonyolult. Az út nem sokkal keskenyebb mint egy normál sáv, csak itt nem másik busz jön el vele szemben hanem épület mellett megy.

Én hasonlóan szűkös, egyenes helyre mentem kamionnal, viszont rákanyarodni kellett, nem egyenesen behajtani.

Friss jogsival, kevés tapasztalattal elsőre ment..

2015. máj. 3. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Van, akinek adottság, van, aki soha nem tudna megtanulni rendesen buszt vezetni.Fateromat hasonló helyekre vitte az oktatója, mert nem tudott a normális közlekedésben olyan szitut mutatni neki, amit ne tudott volna megcsinálni.És ez is ment neki.A BKV, Volán, és egyéb társaságoknál is vannak nagyon jó sofőrök, és vannak nagyon gyenge képességűek is, ezt el kell fogadni, senki sem lesz rutinos, ha nem hibázik.Rutinról meg annyit, hogy a videóban lévő sofőr valószínűleg ismeri a környéket, azért tud ilyen látványosan gyorsan menni abban az utcában.Az a Merci nem egy kifejezetten nagy busz, a legtöbb D kategóriás sofőr el tudná ott vezetni, csak mivel nem ismeri a helyet, és azért valljuk be, szűk is, ezért lassabban, körültekintőbben csinálná végig.A videós sofőr pedig tudja gyorsan csinálni, mert ismeri a helyet, tudja, hol kell figyelni.
2015. máj. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!