Fakanal88 kérdése:
Az lenne a problámám, hogy pár napja az a hiba jelentkezett nálam, hogy a feladatkezelőben szereplő CPU teljesítmény 100% körül mozog így jelentősen lelassult a gépem. Mi lehet a hiba oka?
Figyelt kérdés
Ez csak pár napja jelentkezik, addig 30-40% körül mozgott az érték.Az az érdekes, hogy ameddig nem csatlakozok a Diginetre, addig megfelelő az éték, utána egyből felszökken 100%-ra. Ha kilépek a netről visszamegy alap értékre. Ilyen hibával még sohase találkoztam. Minden alkalmazást bezártam, telejesen alap helyzetben működik a gép.2,2 GHz,2Gb a RAM szóval nem kéne, hogy gondot okozzon neki. Szép napot!2011. márc. 23. 07:08
1/2 anonim válasza:
Nekem akkor volt 100% körül a CPU teljesítménye, amikor a winfos már vagy 6-8 hónapos volt és sz*rrá volt telepítve minden rajta. Leformáztam, újraraktam és egyből lecsökkent.
Diginettel még nem volt dolgom, de ha tudod, hogy amiatt csinálja ezt, esetleg előnyös lenne egy másik szolgáltatót választani.
2/2 anonim válasza:
Biztosan nem a Diginet miatt.Első lépés:meg kellene nézni a Feladatkezelőben,hogy mi pörgeti a processzort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!