Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Múltkor megbüntetek a volánál...

Cs1rk3 kérdése:

Múltkor megbüntetek a volánál mert nem volt meg a dikákom és kaptam egy 8000-es csekket mi van ha nem fizetem be?

Figyelt kérdés

Egy csomó ismerősöm se fizette be és nem kaptak semmit.

Lesz belőle valami?

2015. ápr. 15. 16:12
 1/6 anonim válasza:
87%
Dikák nélkül élni jó...
2015. ápr. 15. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
hoppá most veszem észre :D diák lenne ha valakinek nem esne le :)
2015. ápr. 15. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Heti 10 ilyen kérdés van minimum és minden alkalommal leírjuk, hogy igen lesz. Neked sem lesz másképpen.
2015. ápr. 15. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :D
2015. ápr. 15. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Eltelik pár év, jön pár felszólítàs, jön egy felszólítás a követeléskezelő cégtől, aztán bírósági ügy, akit tuti elveszítesz, aztán 8 helyett 80000 Ft-ot izzadhatsz ki. Inkasszó, lefoglalás, árverés, jelzálog. Csupa móka.
2015. ápr. 15. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja, jó kis meglepetés lesz, amikor az első pár fizudnak majd csak a kétharmadát kapod meg, a többit az addigra már százezres nagyságrendűvé dagadt tartozásod fejében szépen inkasszózzák.
2015. ápr. 16. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!