Múltkor láttam egy buszt, ami a Borárosról a fogaskerekűhöz megy. Nem találom a BKV honlapján. Hányas busz az? Létezik egyáltalán, vagy rosszul láttam?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 07:55
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 18. 09:07
3/8 anonim válasza:
212!!!!!! Merre mész vele? és mikor? Hány éves vagy? Lehet talizunk...:P (Én alacsonypadlós Volvon vagyok)
4/8 anonim válasza:
212-esen nem hogy volvo de még Csuks busz sincs. Amit te volvonak nézel az Alfabusz Localo és annyi köze van a Volvohoz hogy az alváz és a motor volvo a felépítmény Alfabusz.
5/8 anonim válasza:
Na nem mondod?? de ha most elkezdem írni hogy Alfa Localo/ Volvo B7R abból nem ért sokat, csak aki ismeri a buszokat eléggé.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy egyszer összefutunk. Én babakocsival fogok közlekedni.
2010. márc. 21. 15:55
7/8 anonim válasza:
de ugye a rámpát nem kell lenyissam neked?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, lesz aki segítsen, nyugi.
Micsoda lusta dolgozók vannak a BKV-nál! :))
2010. márc. 22. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!