Csak parodizálok,a két jé az lj helyett is direkt volt.
Itt egy link:
Ez olyan dolog,hogy ha valami tiltott,és mások becsületesen betartják,akkor illetlenség különállóként nem betartani.
Sajnos az emberek egy része alkalmatlan arra,hogy teljesen alapvető illemszabályokat betartsanak,nekem például eszembe nem jutna bármit is enni a tömegközlekedésen,és nem azért mert ott a tiltó matrica,hanem illemszabály szempontjából.
Egy busznak nem étkező a funkciója,hanem az utazási feltételeket betartó utasok szállítása.
Az más kérdés,hogy a társadalomnak megvan az a rétege,aki a Maslow piramis legalsó szintje szerint él,ezáltal fel sem merülnek a gondolataikban alapvető etikai dolgok,ők a gátlástalan pr0lik,és ezt nem rosszindulatból írom,hanem mindennap látott tények alapján.
Illetve még az lehet más kérdés,ha egy turistabuszról van szó,Mi is utaztunk külföldre busszal csoportos úton,ahol többszáz km-en át mentünk,és igen ettünk szendvicset,sőt az idegenvezető végigosztott mindenkinek egy kupica konyakot is (sofőr nem kért).
Ha pedig azt nézed még ráadásul,hogy a kapaszkodók fogdosása után/mellett tapogatja az ember azt az ételt,amit a szájába tesz,hát én inkább kihagyom.
Ha hazaérek,veszem is le a cipőmet,és súrolom le a kezemet,nemhogy még ezzel a kézzel egyek.
(és még annyi,hogy ha Valaki kényes sznobnak tartana,sima szakmunkás vagyok,lakatos,hegesztő,és vasúti forgóvázakat javítok)
Üdv.
:)
Debrecenben a helyi járaton konkrétan meg is büntet az ellenőr ha látja hogy eszel vagy iszol..
De még a vezető is megszól érte..
Mondjuk én az ivást nem értem. Nem alkoholról, hanem vízről van szó.
Itt Angliában lehet enni a buszokon meg a metrón is, kivéve, ha szagos a kaja. De egy sima szendvicsért senkinek nem szólnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!