Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire illik, nem illik...

Mennyire illik, nem illik chipset enni buszon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 9. 16:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
szerintem lehet.(Én vonaton szoktam sokszor mekdonalcos kaját enni),mondjuk annyi,ha nagyon tömött a busz akkor inkább nem kajálnék,egyébként semmi akadálya.
2015. ápr. 9. 16:30
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Semennyire. Nem is szabad enni semmit járműveken. Piktogram is jelzi, az utazási feltételek között is szerepel. Ugyanez igaz az ivásra is.

Az más dolog, hogy sokan megteszik.

A chips szaga aránylag csekély, viszont ropogtatása jó zajos, s akárhogyan vigyázol, hullik mindenfelé.

2015. ápr. 9. 16:43
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, de engem eléggé idegesít ha valaki mellettem csámcsog, ropog és egyéb étkezési zajokat ad ki, a fokhagymás lángosról nem is beszélve...

Én nem eszem a tömegközlekedésen.

Szerintem ha nem távolsági busz vagy vonat, amiről órákig nem száll le az ember akkor nem illik ilyen zajos, szagos dolgokat enni. Azt a pár percet, fél órát amíg leszáll az ember, azt ki lehet bírni.

2015. ápr. 9. 16:45
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Valaki megint nem a hasznosságot értékeli, hanem tetszést nyilvánít. Járműveken enni, inni neveletlenség.
2015. ápr. 9. 16:48
 5/24 anonim ***** válasza:
3%
Engem nem érdekel, azt eszek a buszon, amihez kedvem van, ha valaki meg ezen nyafizik magában, hogy jaj de neveletlen vagyok, hát baromi unalmas élete lehet, de legalább kapott tőlem egy kis ajándékot, történt vele valami aznap :)
2015. ápr. 9. 17:05
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

Miért ne ehetnék, ihatnék, ha mást nem zavarok?

Az a gond a chipssel, hogy túl erős a szaga, és ez már gond a buszon.

2015. ápr. 9. 17:18
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés így kezdődik: Mennyire illik...

Nem illik.

Hogy ki mit csinál, más kérdés.

2015. ápr. 9. 17:20
 8/24 anonim ***** válasza:
22%
felőlem azt eszel amit akarsz, csak ne csámcsogj vagy büfögj a számba. az előző illemtanosak se sokkal különbek, az ilyenek fingják tele a buszokat. én szoktam enni távolsági buszon és vonaton is, ha nem ül mellettem senki. szerinted 3 órát kaja nélkül ki lehet bírni? senki sem fog megszólni ha elmajszolod azt a sz*rt, vagy egy szendvicset. ha mégis, küldd el melegebb éghajlatra
2015. ápr. 9. 17:21
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Én már utaztam távolsági buszon, ahol a vezető megállt, s szólt, hogy megvárjuk, amíg az éppen ebédelő utastársunk lenyeli az utolsó falatot is, mert nem szeretné, ha egy huppanónál megfulladna. A stílus nem biztos, hogy megfelelő volt, de vagy öt percig álltunk, mire az illető elpakolta a kaját.

A távolsági buszokon és a helyieken is tilos a kajálás.

2015. ápr. 9. 17:26
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

Semmit nem illik enni tömegközlekedési járműveken,tapló büdös pr0li szokás,és tilos is.

Egyébként előtte fogdosod a kapaszkodót,amit lehet hogy valami hugyos lerejszolt kezű csöves fogott,úgyhogy alapból gusztustalan enni a buszon.

Különben pedig ezek olyan alapvető kultúráltsági dolgok,nem értem,hogy egyátalán ez miért kérdés...

2015. ápr. 9. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!