Semennyire. Nem is szabad enni semmit járműveken. Piktogram is jelzi, az utazási feltételek között is szerepel. Ugyanez igaz az ivásra is.
Az más dolog, hogy sokan megteszik.
A chips szaga aránylag csekély, viszont ropogtatása jó zajos, s akárhogyan vigyázol, hullik mindenfelé.
Hát nem tudom, de engem eléggé idegesít ha valaki mellettem csámcsog, ropog és egyéb étkezési zajokat ad ki, a fokhagymás lángosról nem is beszélve...
Én nem eszem a tömegközlekedésen.
Szerintem ha nem távolsági busz vagy vonat, amiről órákig nem száll le az ember akkor nem illik ilyen zajos, szagos dolgokat enni. Azt a pár percet, fél órát amíg leszáll az ember, azt ki lehet bírni.
Miért ne ehetnék, ihatnék, ha mást nem zavarok?
Az a gond a chipssel, hogy túl erős a szaga, és ez már gond a buszon.
A kérdés így kezdődik: Mennyire illik...
Nem illik.
Hogy ki mit csinál, más kérdés.
Én már utaztam távolsági buszon, ahol a vezető megállt, s szólt, hogy megvárjuk, amíg az éppen ebédelő utastársunk lenyeli az utolsó falatot is, mert nem szeretné, ha egy huppanónál megfulladna. A stílus nem biztos, hogy megfelelő volt, de vagy öt percig álltunk, mire az illető elpakolta a kaját.
A távolsági buszokon és a helyieken is tilos a kajálás.
Semmit nem illik enni tömegközlekedési járműveken,tapló büdös pr0li szokás,és tilos is.
Egyébként előtte fogdosod a kapaszkodót,amit lehet hogy valami hugyos lerejszolt kezű csöves fogott,úgyhogy alapból gusztustalan enni a buszon.
Különben pedig ezek olyan alapvető kultúráltsági dolgok,nem értem,hogy egyátalán ez miért kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!