Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti inkább vonattal vagy...

Ti inkább vonattal vagy busszal szerettek utazni?

Figyelt kérdés
/Úgy értem, hogy akinek nincs autója/. Légyszi írd a válaszodba, hogy milyen gyakran utazol, illetve, hogy elővárosi vagy távolsági :)

2015. márc. 18. 22:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vonattal utazom, de nem nagyon szeretem, mert - hiába a fejlődés - unalmas egy FLIRT-ön utazni. Heti 2× utazom elővárosin.
2015. márc. 19. 19:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 hogy mi kényelmesebb az szubjektív dolog, de azt azért ne mondd, hogy a busz gyorsabb...
2015. márc. 19. 20:56
 13/20 anonim válasza:
100%
Mindig is vonattal jártam, amióta világ a világ. Szerintem a vonat és a busz az ég és föld.
2015. márc. 21. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Inkább a vonat, de azt is utálom. 5 éve ingázok, igaz nem nagy táv, oda-vissza 20 km, de akkor is borzalmas.. jogsi már megvan, már csak egy kocsi kellene, és többet se ülnék vonaton.. :)

19F

2015. márc. 25. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
#14 nekem van jogsim de nem vezetek, ha nem kell. Mi olyan jó abban? A vonat sokkal kényelmesebb mint az autó. +benzin, biztosítás meg minden hülye költség, ha tönkremegy vinni szervizbe... drága és csak a gond van vele.
2015. márc. 25. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
72%

"+benzin, biztosítás meg minden hülye költség, ha tönkremegy vinni szervizbe... drága és csak a gond van vele."

Mivel feltételezem 19 évesen baromi keményen megdolgozott a jogsiért valszeg az anyjáéknak telik rá, a zmeg nem drága.

2015. márc. 25. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Képzeld, hogy nem anyám-apám fizette a jogsimat, hanem dolgoztam egész nyáron, valamint volt spórolt pénzem is, így szedtem össze azt a kemény 140ezret, de nem hinném, hogy bárkinek is elszámolással tartoznék.. És nem hinném, hogy bármibe is jobb vagy olcsóbb a vonat.. hasonlítsd már össze, hogy mennyibe kerül 5 embernek utazni pl 100 km-t kocsival, illetve vonattal. A kocsi mindenben jobb, mert háztól-házig visz, nem kell menetrendhez igazodni és még olcsóbb is, főleg,ha dízel autóról van szó..
2015. márc. 29. 18:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vonattal 5 ember 90%-os kedvezménnyel utazik, ha egy családban vannak, szóval összesen annyiért mint egy teljes jegy fele. És szerintem az autó rengeteg kötöttséggel jár, én sokkal szabadabbnak érzem magam ha nem vagyok autóhoz kötve, hanem bármikor felszállhatok buszra/vonatra stb.
2015. márc. 29. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
ne családot nézz, hanem 5 teljesárú jegyet. akkor vonatozz, buszozz felszabadultan mindenhova, jó lehet..
2015. márc. 30. 15:34
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
19. maradjunk annyiban, hogy én egyedül utazok :P nem 5-en.
2015. márc. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!