Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Győrből Szegedre utazni...

Győrből Szegedre utazni vonattal vagy busszal olcsóbb?

Figyelt kérdés
Diákról van szó, húgom meglátogatna. Vonat esetén ugye Pesten át kell szállni, ott még esetleg vonaljegyet fizetni, egyéb macera. A busz ugyan 5 óra 40 perces, de a netes díjszabási táblázatban úgy értelmeztem, hogy a Győr-Szeged közötti 285,7 km-es távolságra 50%-os kedvezménnyel csak 2330 Ft-ot kell fizetni. Szerintetek ez így reális, jól számoltam? Jobban megéri, mint vonatozni, ugye?
2014. okt. 7. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, egyébként ráadásul az normál díjas busz, a vonatok meg szerintem pestig is meg onnan szegedre is minimum gyorsvonati pótjegyes, úgyhogy vonattal valószínűleg drágább, plusz még ha a vonat épp nem a nyugatiba megy, odáig is el kell menni pesten, ahogy írtad. annyi a busszal a gond, hogy ez a közvetlen ha jól tudom csak reggel jár, meg délután, vonat meg sűrűbben, szóval tervezni könnyebb.
2014. okt. 7. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
helyesbítek, 3 busz megy egy nap.
2014. okt. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!