Győrből Szegedre utazni vonattal vagy busszal olcsóbb?
Figyelt kérdés
Diákról van szó, húgom meglátogatna. Vonat esetén ugye Pesten át kell szállni, ott még esetleg vonaljegyet fizetni, egyéb macera. A busz ugyan 5 óra 40 perces, de a netes díjszabási táblázatban úgy értelmeztem, hogy a Győr-Szeged közötti 285,7 km-es távolságra 50%-os kedvezménnyel csak 2330 Ft-ot kell fizetni. Szerintetek ez így reális, jól számoltam? Jobban megéri, mint vonatozni, ugye?2014. okt. 7. 12:39
1/2 anonim válasza:
igen, egyébként ráadásul az normál díjas busz, a vonatok meg szerintem pestig is meg onnan szegedre is minimum gyorsvonati pótjegyes, úgyhogy vonattal valószínűleg drágább, plusz még ha a vonat épp nem a nyugatiba megy, odáig is el kell menni pesten, ahogy írtad. annyi a busszal a gond, hogy ez a közvetlen ha jól tudom csak reggel jár, meg délután, vonat meg sűrűbben, szóval tervezni könnyebb.
2/2 anonim válasza:
helyesbítek, 3 busz megy egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!