Vonattal. Mostanában már ritkán, de 5 évig heti 3-4 alkalommal 140 km. 1x mentem busszal, de már a városhatárban vártam az út végét...
2015. márc. 18. 22:25
2/20 anonim válasza:
Igen, egyetem miatt volt, Bp-ről Győrbe.
Akkor mindig azt álmondtam, hogy ha egyszer a vasútnál dolgozom majd, és szabadjegyem lesz, keresztbe-kasul beutazom vonattal az országot.
Amióta ott dolgozom, és van szabadjegyem nincs szabadidőm utazgatni :D
2015. márc. 18. 22:33
3/20 anonim válasza:
Vonattal utaztam 10 évig suliba ill munkába is. Oda vissza 50km naponta. A buszt nem szerettem soha.
2015. márc. 18. 22:34
4/20 anonim válasza:
Vonattal (és autóm nem is lesz mert egyáltalán nem szeretek autóval utazni, se sofőrként se utasként), a busszal sincs bajom de inkább csak rövidebb távolságokon (Bp-en belül).
Vonattal hetente kétszer utazok (kollégista vagyok), Budapesttől 100 km-re.
2015. márc. 18. 22:38
5/20 anonim válasza:
Vonattal, mert a buszon nem férek el normálisan a 180 centimmel, pluszban nincs wc :D
távolsági kb. 2 havonta
2015. márc. 18. 22:42
6/20 anonim válasza:
Csakis vonattal, sokkal kényelmesebb, kevesebben is vannak, WC is van.
2015. márc. 18. 23:05
7/20 anonim válasza:
Régebben busszal, de mostanában kicsit feszélyez és mivel ingyen van a vonat így érhető is a vonat. :D + van Wc. De a busz valahogy még mindig jobban vonz annak ellenére, hogy feszélyez. Vonaton több az ember több a szép csaj. :D De több a suttyó is. Amikor haza megyek akkor vonatozok majd 3 órát meg buszozok fele annyit kb 3 hetente. :D Szóval kijut a jóból.
2015. márc. 18. 23:22
8/20 anonim válasza:
Vonattal. A busz arra való, hogy kivigyen az állomásra vagy a reptérre.
Több a személyes tered, sokkal biztonságosabb, alapesetben kevesebb a rázkódás, van WC, fel lehet állni hosszú utakon, még hosszabb utakon van fekvőhelyed, van a vezetőn kívül is személyzet, van valós idejű járatinformáció és késés esetén is kiszámíthatóbbak a csatlakozások vagy csatlakozásmulasztások, mint buszoknál.
2015. márc. 18. 23:33
9/20 anonim válasza:
+vonat előnye, hogy az autósforgalom nem akadályozza. Az egyik legidegesítőbb dolog Budapesten, amikor a busz nem tud még gyalogos sebességgel sem haladni, mert több száz vagy ezer hülye autó elállja az utat.
2015. márc. 18. 23:39
10/20 anonim válasza:
Magyarországon inkább busz, mert gyorsabb és kényelmesebb a vonatnál, de külföldön (nyugaton) a vonatot preferálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!