Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőrök, nehéz letenni a...

Buszsofőrök, nehéz letenni a D-s jogsit?

Figyelt kérdés

Nehéz megtanulni buszt vezetni?

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2015. márc. 15. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel sem nehezebb, mint egy C vagy CE.

Sőt, elég sok busz automata váltós, tehát még egyszerűbb.

Csak a méretét kell szoknod.

2015. márc. 15. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz németül beszélni, valakinek nehéz, valakinek a kisujjában van.

Meg kell szokni amúgy, vezetni kilométerben nem sokat vezettem, én csak parkoltam, azt is csak szólóval, bár nem keveset, jogosítványom nincs rá. Telephelyen belüli vezetés volt. Poénból mondták még amikor odakerültem hogy próbáljak vele beállni, hát elég jól sikerült, látták érzem a buszt, így sokat parkoltam vele. De biztos el is vezetném hosszú távon.

2015. márc. 15. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

letenni a jogsit inkább PÁV, és teszt kérdése.

Ha vágysz a busz után, valószínű a méretével hamar megbarátkozol, tehát az nem gond.

csak a kresz, de az nagyon.előtte C-E

2015. márc. 16. 04:38
 4/6 anonim válasza:
Én most tettem le, és könnyebb volt mit a B v a C. Mondjuk egy szuper oktatót fogtam ki...
2016. ápr. 9. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szegeden nagyon könnyű ősz hajszálakat összeszedni a forgalmi vizsgán... Aki ott teljesít, az tényleg nagyon ott van. :-)
2021. jan. 11. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: az automatán való vizsgázást én kerülném, különben korlátozott lesz a jogsija, és csak automatát vezethet...
2021. jan. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!