Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőrök! Ti melyik buszt...

Buszsofőrök! Ti melyik buszt utáljátok a legjobban vezetni?

Figyelt kérdés
Nekem egyik ismerősöm mesélte hogy az Ikarus 260, 280 a legrosszabb busz, mert nehéz kilátni belőle, kényelmetlen vezetni és a fűtés semmit se ér. És szervókormány sincs benne.
2015. jan. 18. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Azt amelyikkel dolgozni kell.
2015. jan. 18. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne már szervó az Ikarusban?

Credot.

2015. jan. 18. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ismerősök, helyi buszsofőrök elégedettek a 260-assal, csak úgy csapatják neki. Igaz nem is lepusztult buszok, fel voltak újítva, és vigyáznak rá.
2015. jan. 18. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ez feltétlenül típusfüggő. Inkább az adott kocsi műszaki állapotán múlik. A múltkor pl. egy buszvezető szidta az aznapra kapott kocsi állapotát, amikor rákérdeztem, miért is mentünk át a sorompón annak tiltó jelzése ellenére: gyenge volt a fék...
2015. jan. 18. 17:40
 5/5 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Szia az IK-260,280 nekem a kedvencem volt a BKV-nál, azóta is hiányzik,nagyon imádtam vezetni őket.Csak azt sajnálom,hogy nem ezeket a típusokat fejlesztették tovább, nem is kellene városi közlekedésre Mo-n másfajta busz, szerintem ide tökéletesek. De pl.az IK-412-t már nem annyira szerettem, nem jó belőle a kilátás, meg nehéz vele szűk helyre kikanyarodni. A legnehezebb szerintem az Isuzut vezetni, na azt az úton tartani nem akármilyen mutatvány, főleg ha kivan a függő. Még utaspanaszom is volt emiatt, amúgy aranyos kis busz, de nem könnyű vele bánni, a kilátásról már nem is beszélve, pont a szemed előtt van az oszlop, ha oldalra nézel.
2015. jan. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!