Essemm112Gabii kérdése:
Leszállíthat-e a buszsofőr ok nélkül?
Figyelt kérdés
A minap..van a községünkbe egy helyi busz..ma arra felszálltam,(bérletem érvényes még jövő hónapba is..Diák vagyok)és a busz megy a községen belül "Szentistván"-ra és "Kásavölgy"-be!!Na és én felszálltam a "Kásavölgy"i buszra, hogy ne álljak a hidegbe,feddetlen buszmegállóba..Igen ám,csak amikor "Kásavölgy"be fordult vissza a busz hogy menjen "Szentistván"ra (amerre lakok), ahogy a buszmegállóba megállt mondta hogy szálljak le mert csak az mehet fel "Kásavölgy"be aki ott is lakik...És leakart szállítani..azt mondta hogy ő ezt megmondta és nem érdekli..végül sikerült kibuliznom hogy egy hosszú nap után,a táskámmal+keringős ruhámmal elvigyen..Ha pl. holnap leszállítana mi lenne? (14/F)(Kis cég szóval nem valami Volánbusz..)2015. febr. 12. 18:52
1/5 anonim válasza:
Ha bérleted van jogosult vagy onnan oda utazni, ahova a bérleted érvényes. Ha úgy tetszik egész álló nap.
2/5 anonim válasza:
Viszont a végállomáson leszállíthat, bár nem egészen értem a fogalmazásmódod, hogy erről van-e szó.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg az utazàsi feltételekben. Minden szolgáltatónál kötelezően van ilyen dokumentum, bár a kisebbek nem igyekeznek publikálni.
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de tök értelmetlenül fogalmazol, ebből nem lehet kihámozni semmit.
5/5 anonim válasza:
Szerintem arról lehet szó, hogy akart menni egy kört amíg megjön a másik busz, csak épp a végállomáson kötelező leszállni, forduláskor a sofőr jóindulatán múlik az, hogy fentmaradhatsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!