Megteheti azt egy BKV buszsofőr, hogy ha nagyon kell vizelnie és már alig bírja visszatartani, hogy valahol 2 percre félreállítja a buszt és elszalad egy bokorhoz/fához?
Ha a többnyire jegy nélkül utazó kedves utas összehugyozhatja, sőt, keményen beszarhat az új ülésbe, akkor a buszvezető miért ne állhatna meg, és mutatna példát, hogy ime ott a fánál kellene hugyozni...és csak két perc.
egyébként nem a sofőr szégyene.
megasztán hugyozás közben jólesik egy-két galambot is útjára bocsájtani...
nos?
Azt mondjuk megnézném,ha pl. az Astoriánál 17 óra körül hétköznap kiszáll a 7-esből a Géza bokrot keresni teli hólyaggal...
:D
Vagy a Kálvin téren a 9-esből.
Egyszerűbb,ha telebrunyál egy befőttesüveget a fülkéjében.
A #7-es válaszon besírtam XDDD De egyébként igaza van... :D
A #8-as válaszolónak meg abszolút igaza van. A buszvégeken van általában csak a dolgozók számára kijelölt wc,mosdó így két menet között simán elintézheti a dolgát. Mellesleg ha útközben állna meg 2 percre (bár szerintem nem kell annyi a sárgához) az út szélén vagy bárhol ahol van rá lehetőség, én is tolerálnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!