Nagyon tetszik egy Hajdú volános buszsofőr megtalálhatom valahogyan?
Figyelt kérdés
A járat számot tudom csak és sajnos csak 2x sikerült eddig vele utaznom nemtudom azt sem milyen időközönkét vezet.A szívem majd kiugrik amikor meglátom van rá esély hogy megtaláljam valahogyan?2014. okt. 14. 12:12
1/5 anonim válasza:
Ha látod legközelebb, ismerkedj meg vele, ilyen egyszerű. A cég adatvédelmi okokból nem adhatja ki az elérhetőségeit.
Ha nem jön össze, írj nekem privátban, szabad vagyok és nem jársz rosszul velem. 28/F, Bp., vezető elemző
2/5 A kérdező kommentje:
Haha nagyon köszönöm a választ és az ajánlatot is :D
2014. okt. 14. 19:33
3/5 anonim válasza:
Melyik utvonalon lattad? Hatha ismerem, ha akarod (akar privatban) elmondhatod h nez ki. :)
4/5 anonim válasza:
szia! most látom a kérdésed, remélem azóta sikerült megismerkedned vele, de ha nem szívesen segítek, egy kedves barátom ott buszsofőr és rajta keresztül ismerek több sofőrt is. ha szeretnéd én tudok segíteni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!