A BKV nem éjszakai járatain este hány órától nem dolgoznak már az ellenőrök?
Csak egy kis kiegészítés mindenkinek:nekem van ellenőr ismerősöm és 24órát dolgozik,utána 48at pihen. Szóval dolgoznak 0-24ben:)
Amúgy ha nincs nálad irat, szerintem bevihet a rendőr. Én külföldön jártam úgy,hogy rossz jegyet vettem,meg akartak büntetni,de nem volt nálam annyi pénz,mint ami a büntetés lett volna((elég magas összeg volt)és pont otthon hagytam a személyimet is. Rendőrt hívott, az meg be akart vinni,mert nem tudtam magam igazolni egy idegen országban.
Szerintem még nagyon fiatal vagy, ha bulinak tartod, hogy leüld a büntetést.. (Ha van is ilyen lehetőség)
Munkanélküliként tényleg segíthetsz vele anyukádnak, hogy egy-két hónapra bevonulsz a sittre. Addig se kell eltartania Téged, megteszi az állam helyette. Közben azért megeshet, hogy mire kijössz a dutyiból és végre először bevacsorálsz csülkös babbal, másnap ricsiröcsi helyett netán PhááPháá-kat fogsz mondani, ha odabenn netán kezelésbe vett egy-két kigyúrt, "szeretem a lányokat, de megteszi bármilyen friss husika is" alak...
Erre pedig minden esélyed megvan. És miközben hátulról dolgozik benned az ipari cséplőgép, lesz időd alaposabban átgondolni, miért kerülöd el ezt a helyzetet legközelebb.
Persze ki tudja, lehet a végén megszereted a dolgot és rendszeres bliccelővé válsz, sőt egyenesen keresed az ellenőröket, hogy mely időszakban futhatsz beléjük a leghamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!