A BKV nem éjszakai járatain este hány órától nem dolgoznak már az ellenőrök?
én úgy értettem, hogy nem 0-24, hogy van olyan időszak, amikor senki sem dolgozik járatokon mondjuk úgy 10 után kb, de miért vagytok olyan biztosak benne, hogy 0-24 be van osztva valaki járatellenőrzésre?
amúgy a legtutibb az volna, ha megszerezné valaki az egész rotációt, hogy melyik napon egyáltalán hol lehet számítani rájuk :)
vagy a még tutibb az volna, ha nem lennék már másfél éve munkanélküli.. :)
lényegtelen, hogy ellopom e, ha ellopom sem lenne gond, mert honatyáink is lopnak és még mellé a pofánkba is nevetnek :) amúgy ha létezne az a teljesen reális dolog, hogy munkanélküliek kedvezménnyel válthatnak bérletet lásd nyugdíjas vagy diák, akkor nem kéne anyukámnak a 7000-es TB-n a rezsin és a kajámon túl még havi 11 rugót az én utazásomra kiperkálnia az ő kb 120 ezres fizetéséből (amúgy nem szoktam bliccelni, többnyire sétálgatok, de azért vannak vállalhatatlan távok)
ha elkapnak és tényleg nincs nálam semmilyen személyazonosító (nyilván nem viszek), akkor mi történik? vagy ha van nálam és azt mondom hívjanak rendőrt, mert inkább leülném a büntetésem? olyat lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!