Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a buszsofőrö...

Mi a véleményetek a buszsofőrökről?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl: lenézítek őket meg ilyesmi.Mi volt a legroszabb élmény ami történt veletek velük kapcsolatban.
2010. febr. 9. 19:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon stresszes munka mert mindnek olyan fáradt feje van nemcsoda hogy idegbajosak bár ismerek egy nagyon kedves-rendeset
2010. jún. 24. 23:22
 22/23 anonim válasza:
100%
én nem nézem le őket, sőt! nagyon tiszteletre méltó emberek. nekik is lehet rossz napjuk, általánosságban nagyon jófej, kedves emberek! azt tudom mondani, ha úgy viselkedik veletek,akkor biztosan oka van rá! legalább is elég jellemző. a bérletedet meg nem jókedvéből mutattatja meg, és tölteti ki veled,ezért őt is büntetik. mellesleg rá van írva a bérlet hátuljára hogy a bérletet mutasd fel, és ne azt várd hogy erre Ő szólítson fel téged! én ismerek jó párat, egy rossz szavam nem lehet rájuk. amúgy Volánról volt szó :)
2010. okt. 13. 17:03
 23/23 anonim ***** válasza:
nehéz munkájuk van
2011. jan. 6. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!