én nagyon nagyon ritkán buszozok (vidéken max. 50km) de elég sok rossz tapasztalatom van néha nagyon bunkó volt egy kettővelem
de nem általánosítsunk
2010. febr. 9. 19:40
4/23 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük,2 éve buszozom minden nap 20 km-t el-vissza.Bár az egyiktől már herótom van,szívózik állandóan.
Elkéri a bérletet hétfőn,megmutatom.Kedden ugyan úgy."Bérlet van?" Szerdán megint. :S (N)
De amúgy sok buszsofőrrel jóba vagyok. :)
2010. febr. 9. 19:44
5/23 anonim válasza:
Én még nem találkoztam bunkó buszsofőrrel.
Segítettek nagyon sokszor általában kellemes tapasztalatok voltak mondjuk ha siet a helyi járat és te meg nagy pénzel akarsz jegyet venni akkor nagyon csúnyán néznek:)Érthető sietnek meg minden....
Nekik is nehéz dolguk lehet sok-sok különböző ember ,menetidő, ramaty állapotban lévő buszok, A többi sofőr akik nem nézik kutyába sem őket pedig marha nagy gépekkel járnak.
Másrészről én tisztelem őket képesek sok sok órán keresztül ugyan azt az útvonalat oda vissza bejárni.
Sok ezer km-t vezetnek egy olyan 5-10 kilométeres szakaszon...
volánososk okésak , legalábbis ami az utasbarát részt illeti.
a BKV sofőrök között viszont sok a tapló, de azért itt is megoszlanak a dolgok, van aki jófej. de még mindig sokkal jobbak mint a villamosvezetők.
2010. febr. 9. 19:48
7/23 anonim válasza:
Hát én csak azt imádom bennük, hogy amikor felszállunk akkor csak elöl nyitja ki az ajtót (biztos bliccelni akar a sok bunkó paraszt, bár minden nap látom őket és mindig van bérletük, de hátha). És ez miatt, hogym indig csak elöl nyítja az ajtót feltorlódnak az emberek elöl, aztán ugye ordibál (kész róhej), hogy menjenek már hátrébb. Na de mi van a busz végén? A gettó (7-8 cigánykan) és a fene se akar odamenni, még csapatosan sem, nemhogy egyedül.
2010. febr. 9. 20:00
8/23 anonim válasza:
a távolsági buszos sofőrök normálisak, udvariasak, a bkv-sok közt sok a tapló.
2010. febr. 9. 20:10
9/23 anonim válasza:
Vt-transmanos vagyok a BKV alvállalkozója (új volvo buszok) elsőajtós felszállás lehet, ki is vannak matricázva a buszok h csak elöl lehet felszállni... Multkor én is majdnem összeverekedtem egy BKV sofőrrel.. nem állt odébb a köcsög. De mi is emberek vagyunk lehet rossz a napunk. Na meg mikor már 19-en kérdezik meg ugyan azt és te vagy a 20. akkro kicsit eréjesebb a hang az biztos...
2010. febr. 9. 20:25
10/23 anonim válasza:
Nekem se a Volánosokkal, se a BKV-sokkal nincs bajom, bár utóbbiak kicsit azért el vannak szeparálva az utasoktól a tolóajtóval. A Volánosok között sokféle ember van, de én ápoltnak és kedvesnek tartom őket, bár megjegyzem VAN KIVÉTEL.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!