Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a buszsofőrö...

Mi a véleményetek a buszsofőrökről?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl: lenézítek őket meg ilyesmi.Mi volt a legroszabb élmény ami történt veletek velük kapcsolatban.
2010. febr. 9. 19:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mottójuk: Aki fut, az sportol! Aki integet az búcsúzkodik! Normális utas a megállóban vár :)
2010. febr. 10. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A Volánosok 99%-ban normálisak.
2010. febr. 10. 14:18
 13/23 anonim válasza:
47%
Nem szeretem őket.
2010. febr. 10. 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Minden nap utazom városi buszokon de nem volt eddig egyikkel sem gondom.Volán sofőrökről nem mondok véleményt mert nem utazok volán busszal.
2010. febr. 11. 01:11
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
késnek és még ők vannak felháborodva, nagynak hiszik magukat, múltkor az m7es busz diósd felé ment és azt mondta h neki mind1 mer ez az uccsó hónapja...:@
2010. febr. 14. 17:45
 16/23 anonim válasza:
Szerintem minden szakmaban vannak taplo emberek. En Szolnokon lattam par evvel ezelott egy olyan buszsofort, aki vegig bunkozott az utasokkal. Az egyik megalloban razarta egy babakocsira az ajtot, mikozben a kismama fel akarta rakni a buszra es kozben el is indult. En akkor legszivesebben belevertem volna a fejet a szelvedobe.
2010. febr. 15. 04:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem semleges a véleményem. Vannak nagyon normális buszsofőrök, akik ha köszönsz nekik visszaköszönnek és még beszélgetni is lehet velük. De vannak nagyon bunkók is, ezalatt a nem köszönőket értem, meg azokat akik mérgelődnek vezetés közben, mert már idegbajosok a sok hülye utas meg a közlekedés miatt...
2010. febr. 15. 14:21
 18/23 Tubarózsa ***** válasza:
100%
én szeretem őket, van néhány jó barátom + bő 1,5 éve egy buszsoför a párom:) persze van 1-2 akit nem bírok.(megjegyzem az utasokat se kell félteni köztük is van 1-2 okos, tisztelet a kivételnek)
2010. febr. 22. 20:08
 19/23 anonim válasza:
nekem sincs semmib bajom velük, sőt. Én általában "jófejekkel" találkozop. Pl.: multkor végállomáson állok és épp akkor gyújtok rá mire a busz beáll, és én meg leteszem a cigit mire szól hogy nugodtam szívjam el mert van még idő. Persze azt is megtehette volna hogy szó nélkül enged fölszálni és még 5 percig áll.
2010. febr. 24. 16:03
 20/23 anonim válasza:
A BKV-ról nem tudok nyilatkozni, csak a Tisza volánosokról. Vegyes társaság, legtöbbjük bunkó, szeret szívózni az utasokkal, de ismerek párat, akik nagyon udvariasak és kedvesek. Van egy aki mindig mosolyogva köszön és köszöni meg a bérletet! Azzal mindig szívesen utazik az ember! Nem tudom, de lehet ő még csak nemrég kezdte az ipart, és még nem lett olyan idegbajos, mint a többi!:)
2010. jún. 24. 22:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!