Lassújelet kaptam, ezért tekintettel az Ünnepekre, idén nem lesz több vasutas kérdésem: a forgalmi utasítás (márha jól emlékszem a könyv nevére) megvehető, megrendelhető valahol? Ha igen, milyen áron?
Kérdező: Közlekedésnél írtam az autósokat, nem a Tömegközlekedésnél!
Közlekedés - fő témakör.
Tömegközlekedés - al témakör (az Autók, motorok al témakör az elsődleges, a Tömegközlekedés jóval utána jön, akárhogyan is fáj).
Remélem már érted.
Ha kell még, vasutas témákkal kapcsolatos oldalak hivatkozása, akkor kérdezz bátran, küldjél privátot nekem, szívesen válaszolok rá. Hidd el, neked akarok jót!
Egy (úgy - ahogy) vasútrajongó.
A linkelt utasítások már rég nem aktuálisak.
2008-ban alapjaitól változtak meg az utasítások illetve azóta 3x. Jövő augusztusban újra alapjaitól változnak.
De egy érdeklődőnek tökéletes, főleg egy olyan életkorú gyerekére, aki a letöltés legalitásánál a szüleire hivatkozik. Szerintem még csöppet nehéz olvasmány is ilyen korban.
"az Autók, motorok al témakör az elsődleges, a Tömegközlekedés jóval utána jön"
btw. szerintem betűrendben vannak, és az "egyéb" külön ki van emelve a végére, ahogy a többi kategóriában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!