Lassújelet kaptam, ezért tekintettel az Ünnepekre, idén nem lesz több vasutas kérdésem: a forgalmi utasítás (márha jól emlékszem a könyv nevére) megvehető, megrendelhető valahol? Ha igen, milyen áron?
Nem hiába írtam neked, az előző kérdésednél az index.hu vasutas témáit, illetve a Vonatösszeállítás FB oldalt, de ott van még az iho is.
Láthatod, hogy számtalan vasútmániás, vagy MÁV dolgozók általl látogatott (és oda kommentelő) weboldal, fórum létezik, de te, a gyk.hu-t találtad meg. Itt nagyon kevés a vasutas, illetve a vasútmániás. A közlekedés kérdéseknél (nem hiába), az autósok vannak többségben. A tömegközlekedésnél, a honnan - hova kérdések javarészét a google is megválaszolja, a bliccelés ellenszerét, meg az érvényes jegy/bérlet (tudom, ősi titok).
3. Legálisak? Mert kiskorú vagyok, nem akarok szüleimnek problémát.
4. Akit a kocsik érdeklik, az miért jön a tömegközlekedés témakörbe? Engem nem érdekelnek a kocsik, nem olvasom a kérdéseket, pláne nem hisztizek amiatt, hogy minden vonatos kérdésre 40 autós jut. Lehet, hogy inteligencia kérdése. Ez nem neked szólt, köszönöm a tippeket, megnézem azokat az oldalakat.
minden vonatos kérdésre 40 autós jut
igen, csak nem egy embertől, és nem naponta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!